Conferinta „Smart CashFlow 2017. Cum planifici fluxurile de numerar pentru dezvoltarea afacerii”. Demonstratii LIVE la Cluj Napoca si Oradea

Cum isi construiesc managerii previziunea de cash-flow pe termen lung, 6-12 luni, si cum cresc precizia acestui calcul? Cum ii ajuta sistemele software integrate de tip ERP pe manageri in urmarirea raportului de cash flow in timp real? Care sunt parghiile pentru dezvoltarea afacerii prin planificarea fluxului de numerar? Acestea au fost principalele intrebari la care a raspuns conferinta "Smart CashFlow 2017. Cum planifici fluxurile de numerar pentru dezvoltarea afacerii" organizata de Pluriva pentru firmele din Transilvania. Conferinta s-a desfasurat in doua locatii, in doua zile diferite: la Cluj Napoca in data de 01 noiembrie 2017 si la Oradea pe 02 noiembrie. Peste 100 de manageri financiari, directori economici, manageri generali si de departamente au participat la aceste doua evenimente de afaceri organizate de Pluriva.

Cele doua conferinte au fost sustinute de catre Daniel Burcut, Regional Partner Pluriva ERP, unul din cei mai experimentati consultanti in implementarea de solutii integrate de gestiune a afacerii. Evenimentul de la Oradea s-a bucurat de participarea lui Craciun Pacurar, Director General Soft Office Oradea si partener regional Pluriva in zona Crisana.

Precizie si predictibilitate

Participantii la conferinte au fost interesati de modul in care managerii obtin, cu ajutorul Pluriva ERP, precizie in calculul de numerar, prin includerea unui numar foarte mare de documente financiare in estimarea de cash flow, cum ar fi facturi furnizori si clienti, bilete la ordin si cecuri clienti si furnizori, contracte, comenzi, taxe, impozite, salarii si poate chiar dividende. Calculul de cash flow disponibil se realizeaza cu viteza in sistemul ERP, pentru ca rescadentarile stabilite cu clientii sau furnizorii se inregistreaza in sistem si genereaza automat un nou calcul de cash-flow.

Participantii au descoperit in cadrul prezentarii faptul ca orice manager trebuie sa aiba instrumentele necesare pentru a determina posibilele blocaje ce ar putea pune in pericol functionarea corespunzatoare a companiei.

Rapoarte si situatii in timp real despre banii disponibili

ERP Cluj - sistem pluriva

ERP Cluj - Daniel Burcut

"Am organizat aceasta conferinta sub forma unei demonstratii live, direct in program, a modului in care este utilizat programul Pluriva ERP pentru planificarea si urmarirea fluxurilor de numerar. Sistemul ERP le ofera mangerilor rapoarte si situatii in timp real despre banii disponibili, dar necesita si un efort de operare. Am dorit sa le vorbim transparent participantilor si despre efortul intern necesar pentru a lucra intotdeauna "la zi" documentele financiare. Am prezentat in acest sens pasii concreti pentru a incepe urmarirea cash flow-ului cu ajutorul unui sistem informatic. Le multumesc participantilor si ii asteptam la evenimentele viitoare Pluriva ERP." - Daniel Burcut, Regional Partner Pluriva ERP

Prezentare ERP personalizata

Va doriti o intalnire de prezentare software de business personalizat pe modul in care se desfasoara afacerea dvs.? Va rugam sa ne contactati prin email la office@pluriva.com sau la telefon 0372 149 115.

Iata o galerie foto de la conferinta Pluriva ERP - Oradea si Cluj Napoca, noiembrie 2017: