Cum a fost la conferinta Pluriva „Ticket Resolved: Un nou mod de organizare a activitatii de service si mentenanta echipamente. Demonstratie LIVE”

poza eveniment Cluj

Peste 30 de directori generali, directori tehnici, manageri de service si directori de vanzari au participat la conferinta nationala Pluriva organizata in data de 18 noiembrie 2015 la Cluj Napoca: Ticket Resolved: Un nou mod de organizare a activitatii de service si mentenanta echipamente. Demonstratie LIVE”. Mai mult decat prezentarea sistemului Pluriva ERP, participantii au aflat solutii pentru probleme concrete specifice din afacerea lor.

Ticket Resolved: principalele subiecte discutate

Discutiile deschise si intrebarile au fost incurajate la „Ticket Resolved”. Participantii au aflat solutii la probleme de mare interes pentru afacerea lor: Cum se realizeaza managementul documentelor cu Pluriva ERP? Cum se prioritizeaza interventiile? Cine si cum inchide tichetele? Cat de usor se configureaza? Cum se face alertarea pentru cereri intarziate? Pot vedea grafic ce activitati a facut un angajat pe parcursul unui an? Fiecare dintre aceste intrebari a fost discutata pe larg de catre Daniel Burcut, Regional Partner Pluriva in zona Transilvania si Project Manager de implementare ERP.

Demonstratie live

In cadrul evenimentului, Daniel Burcut a efectuat o Demonstratie live, in sistemul ERP, a modului in care companiile isi organizeaza eficient interventiile de service si planurile de mentenanta, scapa de hartii si beneficiaza de rapoarte complete. Participantii au fost interesati de mijloacele prin care sistemul Pluriva ERP permite gestiunea centralizata a tuturor echipamentelor, aparatelor si utilajelor. Cu ajutorul Fiselor Echipamentelor, orice modificare a starii unui echipament este inregistrata in aplicatie, ceea ce ofera un istoric al situatiei echipamentelor si o planificare eficienta a utilizarii lor.

Solutia Pluriva de management al activitatilor de service este integrata cu modulele de Contabilitate si Financiar. Acest lucru permite un control eficient costurilor, identificarea cu precizie, gratie rapoartelor, a eventualelor costuri anormal de mari cu unele echipamente si a surselor acestor costuri.

De ce Pluriva ERP?

O intrebare justificata din partea participantilor a fost: „De ce sa aleg Pluriva ERP?”. Raspunsul speakerilor a venit prompt: „ERP-ul Pluriva inseamna flexibilitate in implementare, o aplicatie web disponibila pe orice browser, de pe orice dispozitiv mobil, rapoarte dinamice la care orice manager poate avea acces si transparenta pentru clienti. Acestor componente care ne diferentiaza de celelalte solutii ERP de pe piata, li se adauga un suport tehnic de calitate, realizat tot cu ajutorul sistemului Pluriva ERP, pe care noi il testam si utilizam zilnic.”

Biroul Pluriva din Cluj Napoca

Daniel Burcut este unul dintre cei mai experimentati consultanti in configurarea si implementarea de solutii software in companii ce distribuie sau ofera servicii pe echipamente, utilaje sau aparate. Din anul 2006, Daniel ii ajuta pe coordonatorii de service si lucrari sa-si eficientizeze activitatea, sa controleze situatia echipamentelor si sa-si genereze automat toate documentele de service si interventii.

Biroul Regional deschis de Pluriva in orasul Cluj Napoca le permite firmelor din zona sa beneficieze de sistemul Pluriva ERP furnizat de catre un partener local. Biroul din judetul Cluj raspunde cu promptitudine solicitarilor primite in numar tot mai mare de la managerii firmelor din Transilvania, care isi doresc sa beneficieze de avantajele unui sistem ERP online, ce functioneaza pe dispozitivele mobile – sistem livrat de o companie locala. Biroul Regional din Cluj este condus de Daniel Burcut.

Daca nu ati putut ajunge la evenimentul de la Cluj-Napoca, programati o intalnire cu Daniel Burcut si veti afla raspunsurile la intrebarile de mai sus si la cele specifice afacerii dumneavoastra:

Daniel Burcut – Regional Partner Pluriva in zona Transilvania

Email: daniel.burcut@pluriva.com

Telefon: +40 729 290 922

Iata o galerie foto de la eveniment: