fbpx

Initiativele academice Pluriva. Peste 500 de studenti absolventi ai cursurilor ERP&HCM organizate de Pluriva din anul 2013

Studentii de la Academia de Studii Economice (ASE), Universitatea „Valahia” Targoviste, Universitatea „Titu Maiorescu” si Universitatea "Ovidius" din Constanta invata, din anul 2013, cu ajutorul consultantilor Pluriva cum se administreaza o afacere folosind sistemele informatice ERP.

Parteneriate cu mediul academic

Prin parteneriatele cu Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica si Facultatea de Management – Academia de Studii Economice (ASE), Facultatea de Stiinte Economice - Universitatea „Valahia” Targoviste, Facultatea de Finante – Banci, Contabilitate si Administrarea Afacerilor – Universitatea „Titu Maiorescu” si Facultatea de Stiinte Economice - Universitatea "Ovidius" din Constanta, Pluriva a introdus cursul de Gestiunea afacerilor folosind sisteme ERP pentru studenti. Fiecare curs dureaza un an universitar si este intitulat „Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP” si este sustinut de catre consultantii de implementare sistem ERP din Pluriva.

De la startul primului curs universitar Pluriva, in luna octombrie 2013, peste 500 de studenti au absolvit cursul de sisteme ERP organizat de Pluriva si au primit diplome din partea noastra. O parte din acesti absolventi fac parte din „comunitatea Pluriva ERP” si lucreaza fie pentru compania noastra, fie pentru firme ce utilizeaza sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP. Studentii ce participa la toate seminariile cursului si obtin apoi diploma de absolvire se integreaza foarte rapid in companiile ce utilizeaza deja programul nostru sau sunt in curs de implementare.

Studentii participanti la curs descopera, cu ajutorul specialistilor Pluriva ERP, cum isi indeplinesc firmele din Romania cele trei obiective majore ale implementarii unui sistem ERP: Organizare, Productivitate si Control. Cursul Pluriva le ofera studentilor imaginea completa cu privire la functionarea unei o afaceri ce utilizeaza un sistem ERP. Principalele componente ale cursului sunt: Vanzari, Achizitii, Gestiune Stocuri, Productie, Proiecte, Contabilitate, Resurse Umane si Salarizare si Business Intelligence.

Cursul Pluriva ii pregateste pe viitorii contabili, specialisti financiari, specialisti HR, consultanti de implementare si manageri. Incepand de la primul seminar al cursului, studentii se conecteaza in sistemul online Pluriva ERP – configurat de noi pentru a urmari fidel activitatea unei firme din Romania. Pe intreg anul universitar, studentii au acces la acest cont ERP si invata sa-l foloseasca la maximum. Cursul de sisteme ERP ii ajuta pe studenti sa inteleaga fluxurile principale de business, sa stie cum circula informatia in firma si sa obtina viziune unitara, manageriala, asupra afacerii.

Georgian RosuGeneral Manager Pluriva si coordonator al cursului ERP din partea Pluriva

Initiativele academice Pluriva genereaza beneficii pentru toate cele trei parti implicate: studenti, facultati si companie. Studentii au acces la cursuri 100% practice, ce ii invata sa lucreze conform modului in care sunt organizate firmele din Romania. Facultatile isi completeaza programa cu un curs orientat business, foarte atractiv. Pentru Pluriva, este un avantaj sa recruteze candidati ce cunosc foarte bine functionarea programului Pluriva ERP si s-au format cu ajutorul consultantilor nostri.

Experienta celor +1.300 implementari ERP

Cursul „Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP” este sustinut de catre manageri de proiect de implementare ai firmei noastre, consultanti tehnici si de business cu experienta solida in furnizarea de solutii informatice de gestiune a afacerii. Trainerii Pluriva aduc in sala de curs o parte din experienta lor, acumulata in cele peste 1.300 de proiecte ERP la firme din diferite domenii de activitate: distributie, servicii, retail, proiecte, productie sau service. Cursul a fost conceput de catre specialistii Pluriva plecand de la organizarea activitatilor cele mai frecvente dintr-o firma: Prospectare clienti, Achizitii, Gestiune Stocuri, Vanzari, Productie, Proiecte, Contabilitate, Resurse Umane si Salarizare. Cursantii invata sa priveasca firma din perspectiva unui manager, sa stie care sunt cele mai relevante rapoarte si analize de business, sa inteleaga cum trebuie interpretate aceste rapoarte si cum sa ia decizii pe baza lor.

Atat conducerea Masteratului de Analiza Afacerilor si Controlul Performantei Intreprinderii, cat si noi, profesorii, suntem perfect constienti de necesitatea de a le aduce studentilor de la un masterat profesional cat mai Virginia Maracine Plurivamulte competente practice prin intermediul companiilor partenere care activeaza in piata si isi doresc sa se implice in formarea studentilor. De la bun inceput acest program de Masterat a fost orientat catre formarea de analisti de afaceri cu o buna pregatire practica, motiv pentru care baza noastra de companii-partenere este una foarte bogata. In acest context, initierea unei noi colaborari cu o companie dornica sa se implice in formarea practica a studentilor nostri nu poate decat sa ne bucure. Astfel de colaborari aduc plus valoare cunoasterii teoretice furnizate de programul de Masterat studentilor, fiind deopotriva benefica pentru studenti, prin adaptarea pregatirii lor la cerintele pietei muncii, pentru companiile partenere prin familiarizarea studentilor cu asteptarile profesionale pe care le au de la ei, precum si pentru profesori, prin conectarea noastra directa si permanenta la nevoile organizatiilor.

Profesor Doctor Virginia MaracineTitular al cursului de Managementul Riscului Intreprinderii, Departamentul de Informatica si Cibernetica Economica, ASE Bucuresti

Misiunea Centrului Studentesc de Antreprenoriat si Gestiunea Afacerilor (C.S.A.G.A.) din cadrul Facultatii de Stiinte Economice este aceea de a ajuta studentii sa-si valorifice propriul potential. Cursul Pluriva ERP si activitatile din intreprinderi simulate sunt instrumente prin care se poate identifica acest potential si valorifica intr-un ecosistem sanatos format din educatie si mediul de afaceri. Spiritul antreprenorial stimuleaza prof-croitoruscanteia factorilor economici importanti: competitivitate, inovatie si cresterea economica. Am creat prin acest curs un mediu propice, in care studentii cu idei inovatoare sa se poata manifesta. Capacitatea unui individ de a transforma ideile in practica, prin creativitate, inovatie si risc asumat, impreuna cu abilitatile de a planifica si gestiona proiecte in vederea atingerii unor obiective va forma tinara generatie de studenti.

Profesor Doctor Gabriel CroitoruFondatorul Centrului Studentesc de Antreprenoriat si Gestiunea Afacerilor (C.S.A.G.A.) din cadrul Facultatii de Stiinte Economice - Universitatea Valahia din Targoviste

Va invitam sa vizionati cateva fotografii de la cursurile si festivitatile de premiere organizate:

previous arrownext arrow
Slider

Articole similare