De patru ori locul I pentru clientii Pluriva ERP, la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2017

Clientii Pluriva ERP au castigat locul I la patru dintre cele 17 categorii ale competitiei GPeC 2017 - Gala Premiilor eCommerce, organizata in datele de 14 si 15 noiembrie 2017 la Bucuresti. GPeC este cel mai important eveniment eCommerce din Romania, fiind organizat, cu succes, de peste 10 ani. Cele patru magazine online detinute de clientii Pluriva ERP, ce au castigat locul I sunt: BrandGSM.ro - in categoria IT&C, Electronice si Electrocasnice, PentruAnimale.ro – in categoria Pet Shop, BicicletaPegas.ro - in categoria Articole Sportive, Timp liber si Divertisment si Gutuie.ro - in categoria Birotica si Papetarie.

Gala Premiilor eCommerce premiaza, an de an, cele mai bune magazine online, evaluate si jurizate, tinand cont de 150 de criterii esentiale pentru un business online: Usability, Design, Customer Experience, SEO, Securitate, Mobile, Social Media, Aspecte Juridice, Calitatea Serviciilor magazinului si Loializarea Clientilor. Jurizarea este realizata de peste 20 de experti in eCommerce si Marketing Online.

Controlul si organizarea activitatilor de back-office ale magazinelor online

Atat pentru firmele cu vanzare 100% prin canale online (eCommerce integral), cat si pentru firmele ce isi integreaza magazinul online intr-un mix mai amplu de vanzari, Pluriva ofera instrumentele IT necesare pentru organizarea si controlul tuturor activitatilor de back-office. Sistemul software de management al afacerii Pluriva ERP este utilizat in firmele de eCommerce pentru controlul urmatoarelor activitati: contabilitate si financiar, aprovizionare, gestiune stocuri, livrari, incasari, pregatire colete, optimizare traseu.

Solutia Pluriva ERP se integreaza cu cele mai importante platforme pe care sunt construite magazinele online din Romania. Comunicarea intre ERP si magazinul online se realizeaza bidirectional. In acest sens, am dezvoltat si module dedicate dispozitivelor mobile, prin care clientii isi administreaza activitatile cheie din logistica magazinelor online. Managerii magazinelor online integrate cu sistemul Pluriva ERP beneficiaza de rapoarte de vanzari, stocuri si achizitii, pe care le pot analiza, fie consolidat in canalele de vanzari, fie separat in online.

Citeste mai mult:

Va doriti sa discutati despre viitorul dvs. proiect online? Atunci, va invitam sa ne contactati, prin e-mail, la office@pluriva.com sau, prin telefon, la 0372 149 115.