fbpx

Initiativa Pluriva – prima traducere in limba romana a unei carti best seller international despre sistemele ERP

Pentru prima data in Romania, Pluriva - companie furnizoare de servicii informatice de tip ERP, lanseaza traducerea in limba romana a unei carti complete despre sistemele software de business ERP.

Autoarea este profesor universitar cu o activitate de peste 15 ani la Facultatea de Management, Sectia Contabilitate din cadrul Universitatii North Carolina State, avand lucrari publicate in reviste de prestigiu din mediul academic american. ERP Modern a fost tradusa in mai multe tari din America, Asia si Europa si este folosita ca suport de curs in cele mai importante universitati din America.
Va invitam sa accesati site-ul https://erpmodern.pluriva.com pentru a comanda online cartea ERP Modern si pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de evenimentele de lansare din tara.

Initiative academice

Initiativa Pluriva vine ca urmare a implicarilor academice pe care le-a avut de-a lungul timpul in cadrul unora dintre cele mai importante facultati din tara, din 2013 si pana astazi. In fiecare an, Pluriva a sustinut in mediul academic cursuri si seminarii despre sistemele informatice ERP si a format si pregatit studentii pentru mediul de business din Romania. Anul acesta, la implinirea celor 20 de ani de activitate, Pluriva aduce o perspectiva noua in mediul academic si in cel de afaceri de la noi din tara, prin lansarea unei carti de referinta in domeniul IT, menita sa ofere o abordare explicita in problematica sistemelor ERP.

Cartea ERP Modern este o lucrare completa despre aplicatiile Enterprise Resource Planning – Planificarea Resurselor Intreprinderii si poate fi considerata cu usurinta un manual in alegerea si utilizarea unui sistem de acest gen. Abordarea lucrarii este una obiectiva si pune in atentia cititorului atat beneficiile implementarii unui sistem software de gestiune a afacerii, cat si riscurile pe care acesta le implica. Lucrarea de fata se adreseaza tuturor utilizatorilor unui sistem ERP explicand exact folosirea acestuia la capacitate maxima, celor care sunt in cautarea unui sistem software deoarece mentioneaza toate aspectele la care trebuie sa fii atent in alegerea furnizorului de servicii si nu in ultimul rand, studentilor sau celor care doresc sa inteleaga intreg ciclul de viata al unui sistem ERP.

Soluțiile informatice și-au depășit condiția de ”rău necesar” și au devenit modalitatea prin care companiile obțin productivitate, organizare și control. Am numarat, in carte, sute de sfaturi utile cu privire la cum trebuie ales ERP-ul si cum trebuie sa decurga implementarea si cu privire la organizarea fluxurilor de lucru pe principiul eficientei. Indiferent de departamentul in care va desfasurati activitatea, lucrarea de fata va va oferi o viziune de ansamblu asupra fluxurilor din intreaga organizatie. Este o carte de citit si de pastrat aproape, pentru a va reintoarce la ea in acele momente inevitabile cand aveti nevoie de raspunsuri la intrebari despre fluxurile sistemului ERP.

Georgian RosuGeneral Manager Pluriva

Recomandarea Pluriva


Tinand cont de experienta indelungata in implementarea si dezvoltarea sistemelor ERP, Pluriva recomanda lectura cartii ERP Modern atat inainte de a lua decizia achizitionarii unei aplicatii de business, cat si pe parcursul utilizarii acesteia. In cei 20 de ani de activitate, Pluriva a observat care sunt cele mai mari provocari cu care se confrunta managerii de companii, iar prin traducerea acestei carti a identificat atat raspunsurile la intrebarile lor, cat si solutiile pe care cartea le ofera pentru o mare parte din problemele ce pot aparea pe durata implementarii unui sistem ERP.

 

Pentru a intra cat mai curand in posesia cartii ERP Modern: Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business, va invitam sa accesati site-ul dedicat exclusiv acestei lucrari si sa comandati cea mai utilia carte tradusa in limba romana, despre sistemele ERP: https://erpmodern.pluriva.com/

Articole similare