Mirela Serban, Managing Partner – R&M Audit, se alatura ca speaker principal al conferintei Smart Cash Flow din 27 septembrie

Conferinta Pluriva "Smart Cash Flow" isi completeaza echipa de speakeri prin cooptarea Mirelei Serban, Managing Partner al companiei de servicii contabile R&M Audit, unul dintre cei mai experimentati consultanti financiari-contabili si de business. Conferinta este dedicata directorilor generali, directorilor financiari si economici si specialistilor financiari si se va desfasura la Hotel Ramada Parc din Bucuresti, Sala Terra, in data de 27 septembrie 2017 – ora 09:00.

Inscrie-te aici la conferinta!

Prin participarea Mirelei Serban la conferinta in calitate de speaker, cei prezenti in sala vor obtine perspectiva consultantului financiar-contabil asupra organizarii fluxului de numerar si vor putea asista la prezentarea "Impactul Split-TVA asupra fluxului de numerar al firmelor, de la 1 ianuarie 2018 - simulare financiara". Participantii vor avea ocazia speciala de a discuta cu unul dintre cei mai experimentati consultanti financiari-contabili, despre bunele practici de la implementarea unui sistem de urmarire cash-flow. Un astfel de sistem permite managementul afacerii cu ajutorul rapoartelor si informatiilor financiare in timp real.

Mirela Serban este un reputat consultant financiar-contabil, cu experienta solida in furnizarea de RM_02servicii de contabilitate, audit si consultanta fiscala pentru companii din diferite domenii de activitate: publicitate, agricultura, asigurari, productie, mass media, imobiliare, turism, farma. Din anul 2000, Mirela coordoneaza firma de servicii contabile R&M Audit, pe care a transformat-o dintr-o afacere mica cu doi angajati intr-un furnizor de referinta pe piata de servicii contabile, locul 1 in topul societatilor mici membre CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) in anul 2015. Mirela Serban este Expert Contabil, Auditor Financiar, Consultant Fiscal - cu firma acreditata in aceste organizatii. Ea redacteaza articole in revista Auditorilor Financiari din Romania si a mai fost speaker la evenimente de business.

Acceseaza linkul pentru a vedea agenda completa si inscrie-te la conferintahttp://www.plurivaerp.com/portfolio-view/conferinta-smart-cashflow-cum-planifici-fluxurile-de-numerar-pentru-dezvoltarea-afacerii/