Pluriva deschide biroul regional din Cluj Napoca

Biroul Regional deschis de Pluriva in orasul Cluj Napoca le permite firmelor din zona sa beneficieze de sistemul Pluriva ERP furnizat de catre un partener local. Decizia de a deschide biroul din judetul Cluj a fost luata pentru a raspunde cu promptitudine solicitarilor primite in numar tot mai mare de la managerii firmelor din Transilvania, care isi doresc sa beneficieze de avantajele unui sistem ERP online, ce functioneaza pe dispozitivele mobile – sistem livrat de o companie locala.

Biroul Regional din Cluj este condus de Daniel Burcut, unul dintre cei mai experimentati consultanti Pluriva ERP, ce a coordonat proiecte de implementare ERP la peste 30 de clienti din diferite domenii de activitate. Daniel detine trei certificari de Business Intelligence. El a absolvit Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica a Academiei de Studii Economice Bucuresti si detine un Master in Baze de Date pentru Suportul Afacerii in cadrul aceleiasi facultati, obtinut in anul 2009. Daniel face parte din echipa Pluriva din anul 2006. Proiectele de Business Intelligence coordonate de Daniel pentru companiile de distributie, productie si servicii profesionale ii permit sa inteleaga rapid nevoile de business ale Managerilor Generali, Directorilor de Vanzari, Directorilor Economici, Directorilor Financiari si ale IT Managerilor si il ajuta sa construiasca rapoarte si situatii foarte utile in activitatea acestor manageri.

Solicitari de sisteme ERP in Transilvania


Daniel Burcut„Mediul de afaceri din Transilvania este unul efervescent, plin de dinamism. Acolo unde exista afaceri care cresc de la un an la altul, exista si solicitari de solutii software de tip ERP, care sa asigure mentinerea controlului afacerii si cresterea productivitatii. Biroul regional de la Cluj Napoca va fi aproape de toti managerii care au nevoie de astfel de instrumente performante si de rapoarte de business pe care sa se bazeze in luarea deciziilor.”
– Daniel Burcut, Regional Partner Pluriva

Pentru clientii Pluriva din Transilvania, serviciile de implementare software, suport si consultanta vor fi furnizate de biroul de la Cluj Napoca.