Senses – BebeBrands.ro isi implementeaza sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP

Compania Senses din Cluj Napoca, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori nationali de produse pentru mamici si bebelusi, ce detine website-ul http://www.bebebrands.ro/, isi va implementa sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP. Aceasta companie se alatura portofoliului de clienti Pluriva ERP din Judetul Cluj. Printre proiectele de referinta Pluriva ERP se numara: Agropan, Zipper Data, Magnolia, Prisaca Transilvania, Pro Conect, Electric Com 3M, Rom Seen Print sau OTI Cluj.

bebeBrands_plurivaERP2

Implementarea solutiei Pluriva ERP si a pachetului de rapoarte de tip pivot Business Intelligence va fi realizata de catre Biroul regional ERP de la Cluj Napoca. Utilizatorii Pluriva ERP si managerii ce folosesc rapoartele de business vor accesa aplicatia online, folosind calculatoare, tablete sau telefoane mobile.

Senses este o companie romaneasca infiintata in anul 2006, a carei misiune este sa promoveze produse de calitate pentru mamici si bebelusi. Senses - Bebebrands reprezinta, in Romania, mai multe branduri internationale de bebelusi, foarte bine pozitionate atat in Europa, cat si in Statele Unite ale Americii. Este vorba de branduri cu traditie in domeniu, cu produse ce corespund standardelor stricte de siguranta si calitate.

Implementarea sistemului ERP de gestiune a afacerii

Sistemul software nou implementat in compania Senses, Pluriva ERP, va fi utilizat pentru administrarea activitatilor cheie ale firmei: achizitii, distributie, vanzari, aprovizionare. Aplicatia se va integra cu portalul B2B (Business2Business) folosit de catre BebeBrands pentru gestionarea comenzilor de la clienti. Documentele de vanzari si cumparari operate in sistemul Pluriva ERp genereaza automat notele contabile transmise in modulele de Contabilitate si Financiar Pluriva.

Senses - BebeBrands.ro se alatura astfel celor +1.000 de companii din Romania ce si-au implementat solutia Pluriva ERP sau sunt in curs de implementare ERP.