Pluriva 20 de Ani

20 ani Pluriva sigla

Anul 2018 este, si pentru Pluriva, un an aniversar. Sarbatorim 20 de ani de activitate continua, in domeniul solutiilor IT pentru afaceri. Pluriva a fost infiintata in anul 1998, la Bucuresti, ca un start-up ce oferea sisteme de gestiune pentru depozite. Astazi, 20 de ani mai tarziu, Pluriva inseamna, in primul rand, o echipa experimentata compusa din 55 de angajati, peste 1.000 de clienti cu cifra de afaceri totala de sute de milioane de euro pe an, produse si servicii IT de calitate, validate in proiecte de succes, implicare in viata comunitatii, prin initiative academice, alaturi de facultati de top. Una dintre valorile cheie ale Pluriva o reprezinta inovatia; tehnologia de ultima ora este motorul cresterii companiei noastre.

Astazi, Pluriva inseamna:

… 20 de ani in care am construit, impreuna, COMUNITATEA CLIENTILOR PLURIVA, formata din +1.000 de firme din diferite domenii de activitate: distributie, servicii, retail, productie, contabilitate, resurse umane. Fie ca este vorba despre sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP, despre aplicatia software de resurse umane si salarizare Pluriva HCM, de serviciile de externalizare IT sau de testare software, suntem constienti ca mii de manageri din Romania se bazeaza, in activitatea lor de zi cu zi, pentru a  lua deciziile de impact, pe solutiile software furnizate de Pluriva.

… 20 de ani de IMPLICARE in dezvoltarea continua a mediului IT romanesc, in pregatirea noilor generatii de specialisti si consultanti. Prin initiativele academice Pluriva, am lansat, in urma cu mai multi ani, primul curs de sisteme informatice de afaceri de tip ERP&HCM organizat pentru studentii din diferite facultati de top din Romania. Sute de absolventi ai acestui curs anual, de la universitati precum Academia de Studii Economice – Bucuresti, Universitatea Titu Maiorescu – Bucuresti sau Universitatea Valahia din Targoviste, lucreaza deja si sunt apreciati in companii multinationale si romanesti, inclusiv in Pluriva, si aplica cele invatate la cursuri. Acest curs continua si acum, in 2018.

… 20 de ani in care am format, la Pluriva, o ECHIPA PERFORMANTA, care imbina experienta unor colegi ce au peste 15 ani de activitate in firma noastra cu elanul specific noilor veniti, ce aduc un suflu nou, intotdeauna. Si cel mai bun mod pentru a ”suda” relatiile de munca dintre colegi il reprezinta, pe langa team building-uri sau actiuni comune interne, sutele de proiecte de succes livrate clientilor nostri. Aceste proiecte de succes sunt posibile doar printr-o foarte buna coordonare intre membrii echipei.

… 20 de ani de INOVATIE, in care am reinventat, permanent, instrumentele si tehnologiile puse la dispozitia clientilor, in cautarea excelentei. De-a lungul timpului, Pluriva s-a remarcat prin mai multe elemente de inovatie pentru piata romaneasca:

  • Primul sistem informatic de gestiune a afacerii ERP online, gazduit in Cloud si disponibil utilizatorilor, prin Internet.

  • Prima companie de software ce a lansat cursuri gratuite in facultati, pentru controlul si organizarea afacerii folosind aplicatii informatice.

  • Primul ERP din Romania disponibil clientilor in varianta de inchiriere, la un cost accesibil multor firme.

Va multumim si va invitam sa ne fiti aproape in momentele aniversare pregatite pentru anul 2018!

Pluriva 20 de ani