5 pasi pentru implementarea Indicatorilor de Performanta a angajatilor

Tablou de bord. Panou de control al afacerii. Ecran de urmarire a performantei angajatilor. Ziarul managerilor. Index al angajatilor… Oricum ar numi firmele raportul privind Indicatorii de Performanta a Angajatilor, beneficiile managerilor care beneficiaza de acest raport sunt clare, confirmate de catre cei care si-au implementat un astfel de sistem: indeplinirea obiectivelor organizatiei, motivarea angajatilor in directia corecta si imbunatatirea comunicarii interne.

Cum beneficiem de raportul privind Indicatorii de Performanta a Angajatilor folosind un sistem ERP: cinci pasi simpli

  1. Stabilirea angajatilor monitorizati. Alegeti angajatii care contribuie direct la indeplinirea obiectivelor organizatiei si pe cei ale caror rezultate doriti sa le monitorizati. Din lista angajatilor cu ajutorul carora urmeaza sa va atingeti obiectivele companiei, decideti care sunt angajatii si managerii pe care ii puteti evalua conform Indicatorilor de performanta. Pentru fiecare obiectiv strategic al firmei dvs., detaliati care sunt indicatorii principali pe care doriti sa-i urmariti: valoare vanzari, activitati efectuate etc.

  2. +650 de indicatori de performanta predefiniti. Alegeti din lista celor +650 de indicatori de performanta predefiniti Pluriva ERP pe cei pe care doriti sa ii monitorizati. Lista indicatorilor este utila si pentru a genera idei noi de obiective si parametri de monitorizat.

    Lista celor +650 de indicatori predefiniti acopera activitatea tuturor departamentelor dintr-o firma.

  3. Periodicitatea evaluarilor. Pentru fiecare din indicatorii pe care doriti sa-i monitorizati, stabiliti periodicitatea cu care raportul de evaluare ar avea sens de business: saptamanal, lunar, semestrial, anual etc.

  4. Valorile optime, normale si minimale. Pentru indicatorii pe care doriti sa ii monitorizati, stabiliti care trebuie sa fie valorile de performanta optima a angajatilor dvs. – astfel incat cu ajutorul lor sa atingeti obiectivele organizatiei. Pe langa valorile foarte bune, stabiliti si valorile minimale sau medii.

  5. GoLive Urmarire Indicatori de Performanta a Angajatilor. Din Modulul de Resurse Umane a sistemului Pluriva ERP, alegeti lista finala a angajatilor ale caror rezultate le veti monitoriza automat. Pentru acesti angajati, incarcati in sistemul ERP fotografiile lor – format JPG sau GIF. Generati Raportul privind Indicatorii de Performanta. Stabiliti cine poate accesa raportul, pentru ce angajati si in ce mod: fie in sistemul Pluriva ERP, fie sa il primeasca automat prin email cu frecventa dorita.