Actualizari legislative contabile si salariale

Intotdeauna la zi din punct de vedere al contabilitatii legale: Acesta este principalul obiectiv Pluriva ERP in ceea ce priveste actualizarile de legislatie contabila si salariala ce au implicatii asupra activitatii clientilor nostri.

Intr-un an de zile, exista in medie 225 de modificari ale legislatiei contabile si salariale, sub diferite forme: legi noi, schimbari ale celor existente, norme legislative etc. Aceste modificari au impact asupra modului in care functioneaza activitatea legala a firmelor din Romania, asupra declaratiilor ce trebuie depuse periodic catre autoritatile de stat.

Pentru a indeplini obiectivul „Intotdeauna la zi din punct de vedere al contabilitatii legale”, departamentul de mentenanta ERP colaboreaza cu specialistii in legislatie, contabilitate si calcula salarial ai R&M Audit Contabilitate, companie situata pe locul al II-lea in topul local CECCAR din anul 2014.

Iata modul in care functioneaza serviciul de „Actualizari legislative contabile si salariale”:

  • Noi modificari. In momentul in care noi sau partenerii de la R&M Audit – Contabilitate aflam despre o viitoare modificare legislativa, incepem activitatea de obtinere a tuturor informatiilor, documentare din diferite surse.

  • Analiza completa. Pe baza informatiilor obtinute, clarificam, impreuna cu cei de la R&M Audit Contabilitate, toate implicatiile modificarilor preconizate, realizand astfel o analiza integrata detaliata.

  • Dezvoltare software. Pe baza analizei, modificam sistemul ERP, pentru ca in momentul in care noutatea legislativa intra in vigoare, dezvoltarile software sa fie deja realizate, testate si validate.

  • Informare si testare. In paralel cu dezvoltarea software, ne anuntam din timp clientii cu privire la modificarile preconizate, impactul lor in sistemul ERP si impactul lor asupra activitatii. Raspundem intrebarilor venite din partea clientilor si le oferim un cont in sistemul ERP pe care pot testa fara nicio grija cum va functiona aplicatia dupa lansarea upgrade-ului.

  • Aplicare Upgrade. La momentul potrivit, in ziua in care normele intra in vigoare, aplicam upgrade-ul.

Actualizarile legislative contabile si salariale fac parte din serviciul de Mentenanta Pluriva ERP si sunt disponibile fara nici un cost suplimentar clientilor care utilizeaza acest serviciu.