Andrei Slusarencu – HCM Division Manager

Andrei Slusarencu s-a alaturat echipei Pluriva ERP în anul 2012, in calitatea de ERP & CRM Implementation Manager. În decursul celor peste 10 de ani de experienţă în consultanţă IT, Andrei a lucrat pentru companii de top din industria IT, fiind pe rand Consultant, Senior Consultant, Project Manager, Consulting Manager.
Pentru el, un proiect de implementare reusit inseamna un manager si un utilizator multumiti de modul in care aplicatia functioneaza si de felul in care acopera necesitatile de business. Avand la baza standardele procedurale de implementare a unor sisteme de tip ERP sau CRM, Andrei Slusarencu reuseste sa inteleaga in profunzime si la nivel global procesele interne ale clientilor, nevoile managementului companiilor si in aceeasi masura nevoile utilizatorilor. Experienta lui cu clienti care isi desfasoara activitatea in diferite industrii, precum si cunoasterea in detaliu a tuturor functionalitatilor Pluriva ERP, il ajuta sa ofere solutiile optime ce pot acoperi fluxurile informationale si de business, construind astfel un parteneriat pe termen lung cu acestia.
Andrei este caracterizat de catre cei cu care lucreaza drept un profesionist desavarsit, avand ca puncte forte punctualitatea, organizarea si spiritul analitic.

Accesaţi profilul de LinkedIn al lui Andrei Slusarencu. Date de contact: 037 214 92 04 şi andrei.slusarencu@pluriva.com .