Comenzi

Indiferent de modul in care clientii dumneavoastra plaseaza comenzi de achizitie, telefonic, online, prin e-mail, prin Portal Client sau prin sisteme EDI, modulul Comenzi al sistemului Pluriva ERP va ajuta sa administrati si sa urmariti situatia comenzilor primite si sa va asigurati ca acestea vor fi livrate conform planificarii. Modulul de Comenzi este integrat cu cel de Aprovizionare, astfel ca din comenzile primite de la clienti puteti genera automat comenzi catre furnizori.

Modulul Comenzi

  • Comenzi client. Introduceti, in sistemul ERP, comenzile primite de la clienti, impreuna cu informatiile detaliate despre produsele si serviciile comandate, termenul de livrare, metoda de plata sau discount. La adaugarea unei comenzi client, sistemul ERP va propune sau va impune utilizatorului preturile si conditiile comerciale stabilite in relatia cu acel client. Pe baza comenzilor client inregistrate in sistem, veti putea genera automat toate documentele de vanzare de tip factura sau aviz.
  • Comenzi automate din sistem EDI. Pentru clientii dvs. care folosesc un sistem de tip Electronic Data Interchange (EDI) pentru a plasa comenzi, sistemul ERP va prelua automat comenzile lor cu toate informatiile despre produsele si serviciile dorite si le va insera in modulul de Vanzari. Dupa procesarea comenzilor de catre angajatii dvs., documentele de vanzare se pot transmite automat clientilor tot prin intermediul sistemului EDI utilizat de acestia.
  • Comenzi din Portal Client. In cazul in care clientii dvs. folosesc Portalul Client al sistemului ERP pentru a plasa comenzi, sistemul informatic va prelua automat comenzile lor cu toate informatiile despre produsele si serviciile dorite si le va insera in modulul de Vanzari. Dupa procesarea comenzilor de catre angajatii dvs., documentele de vanzare se pot transmite automat clientilor tot prin intermediul Portalului Client utilizat de acestia.
  • Comenzi din magazin online. Vizualizati, validati si procesati in sistemul ERP comenzile plasate de catre clienti in magazinul online.
  • Stari comenzi. Urmariti starile prin care trec comenzile clientilor de la introducerea lor in sistem si pana la validare si tiparire. La trecerea dintr-o stare in alta, puteti defini fluxuri de aprobare sau notificare prin email.
  • Comenzi livrate partial. Urmariti situatia comenzilor livrate partial catre clienti, avand informatii despre produsele ce compun aceste comenzi, disponibilitatea lor si termenul pana la care trebuie livrate.
  • Comenzi nelivrate. Gestionati comenzile primite de la clienti si nelivrate deocamdata. Pe baza listei de produse ce trebuie livrate clientilor, puteti calcula din sistemul ERP necesarul de aprovizionare la furnizor – modulul Aprovizionare.

Citeste mai mult despre: