Conferinta “Smart CashFlow. Cum planifici fluxurile de numerar pentru dezvoltarea afacerii”

agenda_cash_flow_2017
Va invitam sa participati la conferinta “Smart CashFlow. Cum planifici fluxurile de numerar pentru dezvoltarea afacerii” organizata de Pluriva pentru buna evolutie a afacerii dumneavoastra.

Conferinta este dedicata directorilor generali, directorilor financiari si economici si managerilor de departamente. Speakeri vor fi Marius Pascu, Sales Manager si Ramona Bobocea, ERP Division Manager. In cadrul evenimentului Marius si Ramona vor pe solutiile de organizare financiara a afacerii prin controlul fluxului de numerar. Evenimentul se va desfasura la Hotel Ramada Parc din Bucuresti, Sala Terra, in data de 27 septembrie 2017 – ora 09:00. NOU: Conferinta se bucura de participarea speciala a Mirelei Serban, Managing Partner al companiei de servicii contabile R&M Audit, unul dintre cei mai experimentati consultanti financiari-contabili si de business.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Cui se adreseaza conferinta:

 • Manageri generali

 • Directori financiari

 • Directori economici & contabili

 • Manageri de departamente, responsabili de urmarirea fluxului de numerar

 • Tuturor celor implicati in managementul financiar al companiei

 • Manageri ai firmelor de contabilitate

 • Specialisti financiar-contabili

Agenda conferintei & locatie:

08:45 - 09:15 Primirea participantilor si Welcome coffee

09:15 - 09:30 Inceputul evenimentului & Mesajul introductiv pentru participanti

9:30 - 10:30 Organizarea financiara a afacerii prin controlul fluxului de numerar, intr-un sistem ERP

 • “Cash is King”. Organizarea si planificarea fluxului de numerar pentru desfasurarea optima a activitatii operationale: aprovizionare, investitii, taxe, salarii.

 • Cash flow previzionat vs. realizat. Cele mai importante documente financiare pe care se bazeaza calculul de cash flow: Facturi, BO/Cec-uri, Contracte, Comenzi, Taxe si Salarii.

 • Previzionarea fluxului de numerar folosind sistemul Pluriva ERP, pe domenii de activitate.

  • Distributie | Retail | Servicii | Productie

 • Cat de precis este calculul de cash flow la o data in viitor. Tehnici si metode pentru maximizarea preciziei.

10:30 - 10:45 Coffee Break – Va invitam la discutii & networking!

10:45 - 11:45 Instrumente si analize pentru optimizarea fluxului de numerar al afacerii

 • buton detalii 2Impactul Split-TVA asupra fluxului de numerar al firmelor, de la 1 ianuarie 2018 - simulare financiara (Mirela Serban, Managing Partner R&M Audit). Perspectiva consultantului financiar-contabil.

 • Pasii pentru implementarea unui sistem ERP pentru calculul fluxului de numerar previzionat.

 • Productivitatea departamentului financiar. Rescadentarea facturilor, import extrase bancare, planificare plati si alte metode de crestere a productivitatii departamentului financiar.

 • Business Intelligence. Instrumente online pentru urmarirea in timp real a fluxului de numerar.

11:45 - 12:00 Intrebari si raspunsuri cu Marius, Ramona si Mirela

Unde: Sala Terra - Hotel Ramada Parc, Bucuresti

Cand: 27 septembrie 2017

De ce sa particip?

 • Veti descoperi cum urmarirea zilnica a raportului de cash-flow actualizat in timp real va ajuta sa obtineti ordinea si disciplina financiara a firmei dvs.

 • Veti evalua impactul real al „Split-TVA”, modificarea modului de colectare TVA asupra fluxului de numerar al companiei, intr-o simulare realizata de catre consultantii Pluriva.

 • Veti avea ocazia speciala de a discuta cu Mirela Serban, unul dintre cei mai experimentati consultanti financiari-contabili, despre bunele practici de la implementarea unui sistem de previzionare si urmarire cash-flow.

 • Veti afla care este precizia maxima pentru calculul de cash flow la o data in viitor, conform celor mai importante documente financiare pe care se bazeaza raportul de flux de numerar previzionat: Facturi, BO/CEC-uri, Contracte, Comenzi, Taxe si Salarii.

 • Veti descoperi cum, dincolo de balante, cifre si numere, monitorizarea fluxului de numerar va ofera predictibilitate si stabilitate asupra banilor firmei.

 • In cazul in care nu ati incercat niciodata sa va previzionati fluxul de numerar, veti descoperi pasii concreti pentru a incepe urmarirea cash flow-ului cu ajutorul unui sistem informatic.

 • Veti putea sa ii intrebati pe Marius si Ramona, consultanti cu o bogata experienta in monitorizarea fluxului de numerar cu ajutorul aplicatiilor informatice, despre efortul intern necesar pentru a lucra intotdeauna "la zi" documentele financiare.

 • Este ocazia perfecta pentru schimburi de idei si networking cu alti +150 manageri si specialisti de top ca si dvs., asteptati la conferinta.

sageata-rezerva-loc

Principalii speakeri Pluriva "Smart CashFlow": Marius Pascu, Ramona Bobocea si Mirela Serban

Marius Pascu este Sales Manager si actionar in Pluriva din anul 2006. Este un speaker apreciat la conferintele de business pe teme de tehnologie si coordoneaza cursul universitar de sisteme ERP sustinut de Pluriva pentru studentii facultatilor economice si de IT din cadrul Academiei de Studii Economice si a universitatilor ”Titu Maiorescu” si ”Valahia”. Viziunea lui Marius este ca Pluriva sa puna la dispozitia clientilor instrumente bazate pe tehnologii de ultima ora, intrucat acestea reprezinta motorul cresterii afacerilor.

Ramona Bobocea este unul dintre cei mai experimentati consultanti de implementare ERP – din anul 2005 coordoneaza proiecte de implementare software de gestiune a afacerii la companii de distributie, retail, servicii si productie. Ramonei i se potriveste perfect rolul de speaker la conferinte de afaceri: a fost profesoara de informatica inainte de a se alatura echipei Pluriva. De patru ani le impartaseste studentilor din experienta in coordonarea afacerii folosind sistemele ERP – este profesor al cursului ”Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP”.

Mirela Serban este un reputat consultant financiar-contabil, cu experienta solida in furnizarea de RM_02servicii de contabilitate, audit si consultanta fiscala pentru companii din diferite domenii de activitate: publicitate, agricultura, asigurari, productie, mass media, imobiliare, turism, farma. Din anul 2000, Mirela coordoneaza firma de servicii contabile R&M Audit, pe care a transformat-o dintr-o afacere mica cu doi angajati intr-un furnizor de referinta pe piata de servicii contabile, locul 1 in topul societatilor mici membre CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) in anul 2015. Mirela Serban este Expert Contabil, Auditor Financiar, Consultant Fiscal - cu firma acreditata in aceste organizatii. Ea redacteaza articole in revista Auditorilor Financiari din Romania si a mai fost speaker la evenimente de business.

Ce spun speakerii despre subiectele conferintei "Smart CashFlow"

"Conferinta din 27 septembrie este ocazia perfecta pentru manageri sa descopere raspunsurile la intrebari importante, precum <<Cum controlezi ca rezerva de cash a companiei este suficienta si ca nu exista riscul ca ea sa fie depasita?>>; <<Cum te asiguri ca politica ta comerciala este respectata de catre agentii de vanzari si ca partenerii si clientii adera la aceasta politica?>>. Ne bucuram ca seria de evenimente de business Pluriva ERP continua acum cu conferinta de cash flow si suntem incantati ca vom discuta cu managerii prezenti despre cele mai performante instrumente de planificare si urmarire a fluxului de numerar al afacerii." - Marius Pascu - Sales Manager Pluriva

"Planificarea investitiilor; Dezvoltarea afacerii; Linistea ca afacerea se desfasoara in bune conditii; Dimensionarea liniilor de credit. Acestea sunt beneficiile mentionate de catre managerii companiilor care isi urmaresc cu atentie fluxurile de numerar ale afacerii. Avantajul utilizarii unui sistem informatic de tip ERP il reprezinta actualizarea automata a raportului de cash flow la rescadentarea platilor si incasarilor si la adaugarea de documente in calcul. Conferinta noastra se bazeaza pe bunele practici Pluriva ERP, obtinute prin implementarea solutiei la clienti din diferite domenii de activitate: distributie, servicii, retail si productie." - Ramona Bobocea - ERP Division Manager Pluriva

Exclusiv pentru participanti: cont demo personalizat Pluriva ERP

Toti participantii la conferinta „Smart CashFlow. Cum planifici fluxurile de numerar pentru dezvoltarea afacerii" vor primi la sfarsitul demonstratiei, cate un cont demo personalizat al solutiei Pluriva - valabil 60 de zile.

Informatii suplimentare

Inregistrare la Pluriva "Smart CashFlow"

Pentru inscrieri la conferinta Pluriva "Smart CashFlow", 27 septembrie - Hotel Ramada Parc Bucuresti, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa ne trimiteti un email la adresa madalina.popescu@pluriva.com, in care sa ne spuneti numele participantilor, functiile lor sau datele de contact. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Formular de inscriere la conferinta:

NUME (OBLIGATORIU)

FUNCTIE

ADRESA DE EMAIL
(OBLIGATORIU)

TELEFON (OBLIGATORIU)

COMPANIE

Iata o parte din clientii de referinta Pluriva ERP:

Smart Financial Tools - sigle clienti

Pluriva ERP - Ordine si disciplina financiara. Pentru totdeauna!

Peste 1.000 de firme din Romania, din domenii precum distributie, servici profesionale, productie sau retail se bazeaza pe sistemul Pluriva ERP pentru a organiza si optimiza urmatoarele activitati:  achizitii, gestiune stocuri, vanzari, logistica, productie, retail - integrat cu modulele ERP Contabilitate si Financiar. Zi de zi, peste 4.500 de utilizatori, de la companii cu cifra de afaceri cumulata de 849 de milioane de lei, cu peste 30.000 angajati, se conecteaza online in sitemul ERP Pluriva pentru a genera facturi, comenzi, oferte, contracte si declaratii.