Conferinta “Smart Financial Tools: Cresterea profitabilitatii afacerii cu ajutorul centrelor de profit si a articolelor de buget”

Va invitam sa participati la conferinta "Smart Financial Tools: Cresterea profitabilitatii afacerii cu ajutorul centrelor de profit si a articolelor de buget" organizata de Pluriva pentru succesul garantat al afacerii dumneavoastra.

Conferinta este dedicata directorilor generali, directorilor financiari si economici si managerilor de departamente. Speakeri vor fi Marius Pascu, Sales Manager si Ramona Bobocea, ERP Division Manager. In cadrul evenimentului Marius si Ramona va vor arata cum va puteti organiza afacerea cu ajutorul centrelor de profit si a articolelor de buget in scopul cresterii veniturilor si a profitabilitatii. Evenimentul se va desfasura la Hotel Ramada Parc din Bucuresti, Sala Terra, in data de 31 ianuarie 2017 – ora 09:00. NOU: Conferinta se bucura de participarea speciala a Mirelei Serban, Managing Partner al companiei de servicii contabile R&M Audit, unul dintre cei mai experimentati consultanti financiari-contabili si de business.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Cui se adreseaza conferinta:

 • Manageri generali

 • Manageri de departamente, responsabili de intocmirea si urmarirea bugetelor

 • Directori financiari

 • Directori economici & contabili

 • Tuturor celor implicati in realizarea bugetelor companiilor

 • Manageri ai firmelor de contabilitate

 • Membrii ai consiliilor de administratie

Agenda conferintei & locatie:

08:45 - 09:15 Primirea participantilor si Welcome coffee

09:15 - 09:30 Inceputul evenimentului & Mesajul introductiv pentru participanti

9:30 - 10:30 Centre de profit si articole de buget: Instrumente pentu cresterea profitabilitatii

 • Perspective de urmarire a profitabilitatii afacerii: grup de firme, firme, centre de venituri si costuri, articole de buget

 • Raportul Profit & Loss: cum repartizez cheltuielile indirecte productive pentru a obtine un raport relevant P&L

 • Cash flow: organizarea afacerii astfel incat sa nu existe surprize neplacute in efectuarea platilor

 • Ziarul de dimineata al managerilor - primesti prin email indicatorii care te intereseaza

 • Instrumente Business Intelligence de analiza financiara

10:30 - 10:45 Coffee Break – Va invitam la discutii & networking!

10:45 - 11:45 Construirea bugetului firmei

 • Ce este un buget si cum ii ajuta pe manageri sa-si indeplineasca obiectivele

 • 4 pasi pentru construirea bugetului companiei

 • Cat de des trebuie actualizat bugetul in timpul executiei bugetare

 • Perspectiva consultantului financiar-contabil: Managementul bazat pe informatii in timp real (Mirela Serban - R&M Audit)

 • Studiu de caz: Cum si-a planificat si construit compania Sartorom bugetul anului 2017 folosind propria structura de Centre de Cost si Articole de Buget. Provocari & beneficii obtinute

 • Bugetat vs. Realizat: cum analizam depasirile si nerealizarile din buget

11:45 - 12:00 Intrebari si raspunsuri cu Marius, Ramona si Mirela

Unde: Sala Terra - Hotel Ramada Parc, Bucuresti

Cand: 31 ianuarie 2017

De ce sa particip?

 • Veti descoperi cum urmarirea veniturilor si cheltuielilor pe mai multe dimensiuni va poate ajuta sa cresteti profitabilitatea afacerii.

 • Veti afla avantajele utilizarii unor sabloane de buget personalizate conform activitatii firmei dvs., cu departamentele, centrele de cost si articolele de buget specifice organizarii dvs. interne.

 • Veti avea ocazia speciala de a discuta cu Mirela Serban, unul dintre cei mai experimentati consultanti financiari-contabili, despre bunele practici de la implementarea unui sistem de analize si rapoarte pe centre de cost si articole de buget. Un astfel de sistem permite managementul afacerii cu ajutorul rapoartelor si informatiilor financiare in timp real.

 • Veti afla cum puteti identifica din timp diferentele dintre ceea ce ati bugetat si ceea ce ati realizat, de unde provin aceste diferente si cum puteti actiona pentru a tine bugetul sub control.

 • In cazul in care nu ati realizat niciodata bugetul anual de companie, veti descoperi pasii concreti pentru a incepe urmarirea cheltuielilor si veniturilor sub forma unui buget.

 • Aflati care au fost principalele provocari cu care s-a confruntat compania Sartorom, lider de piata in domeniul aparatelor de laborator, la construirea bugetului firmei pentru 2017 si cum au depasit aceste provocari - chiar de la reprezentantul firmei, in cadrul unui Studiu de caz dedicat.

 • Veti putea sa ii intrebati pe Marius si Ramona, consultanti cu o bogata experienta in intocmirea si urmarirea bugetelor cu ajutorul aplicatiilor informatice, despre efortul intern necesar pentru inregistrarea corecta a cheltuielilor si veniturilor conform structurii bugetare.

 • Este ocazia perfecta pentru schimburi de idei si networking cu alti +100 specialisti de top ca si dvs., asteptati la conferinta.

sageata-rezerva-loc

Principalii speakeri Pluriva "Smart Financial Tools": Marius Pascu, Ramona Bobocea si Mirela Serban.

Marius Pascu este Sales Manager si actionar in Pluriva din anul 2006. Este un speaker apreciat la conferintele de business pe teme de tehnologie si coordoneaza cursul universitar de sisteme ERP sustinut de Pluriva pentru studentii facultatilor economice si de IT din cadrul Academiei de Studii Economice si a universitatilor ”Titu Maiorescu” si ”Valahia”. Viziunea lui Marius este ca Pluriva sa puna la dispozitia clientilor instrumente bazate pe tehnologii de ultima ora, intrucat acestea reprezinta motorul cresterii afacerilor.

Ramona Bobocea este unul dintre cei mai experimentati consultanti de implementare ERP – din anul 2005 coordoneaza proiecte de implementare software de gestiune a afacerii la companii de distributie, retail, servicii si productie. Ramonei i se potriveste perfect rolul de speaker la conferinte de afaceri: a fost profesoara de informatica inainte de a se alatura echipei Pluriva. De trei ani le impartaseste studentilor din experienta in coordonarea afacerii folosind sistemele ERP – este profesor al cursului ”Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP”.

Mirela Serban este un reputat consultant financiar-contabil, cu experienta solida in furnizarea de RM_02servicii de contabilitate, audit si consultanta fiscala pentru companii din diferite domenii de activitate: publicitate, agricultura, asigurari, productie, mass media, imobiliare, turism, farma. Din anul 2000, Mirela coordoneaza firma de servicii contabile R&M Audit, pe care a transformat-o dintr-o afacere mica cu doi angajati intr-un furnizor de referinta pe piata de servicii contabile, locul 1 in topul societatilor mici membre CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) in anul 2015. Mirela Serban este Expert Contabil, Auditor Financiar, Consultant Fiscal - cu firma acreditata in aceste organizatii. Ea redacteaza articole in revista Auditorilor Financiari din Romania si a mai fost speaker la evenimente de business.

Ce spun speakerii despre subiectele conferintei "Smart Financial Tools"

"Vom discuta, la conferinta din 31 ianuarie, despre centre de profit, articole de buget si construirea bugetului firmei - instrumente foarte puternice pentru cresterea profitabilitatii firmei. Sistemele ERP ce permit urmarirea veniturilor si cheltuielilor din mai multe perspective diferite, pe centre de cost, articole de buget si linii de business ofera un control foarte bun al afacerii." - Marius Pascu - Sales Manager Pluriva

"Cu ajutorul bugetelor, managerii urmaresc faptul ca ceea ce stiu ei ca trebuie sa se intample in firma se si intampla. Clientii sistemului Pluriva ERP beneficiaza de toate instrumentele necesare pentru a construi bugetele anuale si multi-anuale. Monitorizarea respectarii bugetului se bazeaza pe datele culese automat din operatiunile desfasurate in modulele Pluriva ERP. Conferinta se bazeaza pe bunele practici Pluriva ERP, obtinute prin implementarea solutiei la clienti din diferite domenii de activitate: distributie, servicii, retail si productie." - Ramona Bobocea - ERP Division Manager Pluriva

"Reducerea costurilor fata de bugetul initial nu este intotdeauna o solutie profitabila. O greseala frecvent intalnita in practica este necheltuirea unor sume solicitate in bugetul aprobat pentru un departament sau pentru o divizie. Departamentul considera ca a facut economii si coordonatorii se bucura; in anumite situatii poate fi o resursa, dar in alte situatii acest aspect trebuie analizat cu mare atentie pentru ca, in realitate, poate fi o pierdere pentru companie. Daca firma ar fi alocat din start acele resurse altui departament este posibil ca acesta sa fi putut genera noi profituri; daca insa sumele au fost blocate ori nefolosite, mai ales in contextul in care au provenit din linii de credit, atunci avem un cost si mai mare. De aceea, recomandarea noastra, pentru cei care urmaresc bugetul realizat, este analiza permanenta si luarea deciziilor rapid, prin ajustari de buget care- dublate de o analiza riguroasa de cash flow- pot urmari corect devoratorii de profit." - Mirela Serban, Managing Partner R&M Audit Contabilitate, speaker al conferintei "Smart Financial Tools"  http://www.rmaudit.ro/

Studiu de caz prezentat in cadrul Smart Financial Tools

“Colaborarea companiei noastre cu Pluriva a inceput inlogo_sartorom_2 2013, anul in care am initiat procesul de cautare a unei solutii ERP. De atunci si pana in prezent, Pluriva s-a transformat dintr-un furnizor de solutii informatice intr-un partener strategic Sartorom. Apreciem, la echipa Pluriva, adaptabilitatea, competenta angajatilor, deschiderea fata de ideile noastre si inovatia continua adusa solutiei Pluriva ERP. Ne mandrim cu faptul ca suntem pionieri in adoptarea inovatiilor aduse de Pluriva. Acum, dupa patru ani de utilizare Pluriva ERP, am obtinut un control mult mai bun asupra proceselor din firma si reusim sa avem o imagine de ansamblu ce ne permite sa identificam atat oportunitatile de business, cat si viitoarele directii de dezvoltare.”- Carmen Bittenbinder - Administrator Sartorom - http://www.sartorom.ro/

Sartorom este o companie cu capital romanesc, infiintata in 1991, ce comercializeaza aparatura de laborator pentru controlul de calitate al produselor din industrii precum: industria agrara, industria alimentara, industria auto, industria farmaceutica și industria medicala. Printre clientii de referinta se numara: Renault Romania, Autoliv, Polipharma – Polisano, Gedeon Richter, Agricover, Prysmian Cabluri si Sisteme, Brisegroup, Robert Bosch, Coficab etc. In cadrul Sartorom functioneaza trei laboratoare acreditate si autorizate pentru etalonari si verificari meteorologice, iar departamentul tehnic ofera clientilor servicii complete de instalare, mentenanta, calibrari, reparatii si modernizari.

Reprezentantul Sartorom va dezvalui, in cadrul conferintei Smart Financial Tools, modul concret in care si-a planificat si construit bugetul anului 2017 folosind sistemul ERP. Acesta va vorbi despre provocarile intampinate si prin ce modalitate au reusit sa le depaseasca.

Exclusiv pentru participanti: cont demo personalizat Pluriva ERP

Toti participantii la conferinta „Smart Financial Tools: Cresterea profitabilitatii afacerii cu ajutorul centrelor de profit si a articolelor de buget" vor primi la sfarsitul demonstratiei, cate un cont demo personalizat al solutiei Pluriva - valabil 60 de zile.

Informatii suplimentare

Inregistrare la Pluriva "Smart Financial Tools"

Pentru inscrieri la conferinta Pluriva "Smart Financial Tools", 31 ianuarie - Hotel Ramada Parc Bucuresti, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa ne trimiteti un email la adresa madalina.popescu@pluriva.com, in care sa ne spuneti numele participantilor, functiile lor sau datele de contact. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Formular de inscriere la conferinta:

NUME (OBLIGATORIU)

FUNCTIE

ADRESA DE EMAIL
(OBLIGATORIU)

TELEFON (OBLIGATORIU)

COMPANIE

Iata o parte din clientii de referinta Pluriva ERP:

Smart Financial Tools - sigle clienti

Pluriva ERP - Ordine si disciplina financiara. Pentru totdeauna!

Peste 1.000 de firme din Romania, din domenii precum distributie, servici profesionale, productie sau retail se bazeaza pe sistemul Pluriva ERP pentru a organiza si optimiza urmatoarele activitati:  achizitii, gestiune stocuri, vanzari, logistica, productie, retail - integrat cu modulele ERP Contabilitate si Financiar. Zi de zi, peste 4.500 de utilizatori, de la companii cu cifra de afaceri cumulata de 849 de milioane de lei, cu peste 30.000 angajati, se conecteaza online in sitemul ERP Pluriva pentru a genera facturi, comenzi, oferte, contracte si declaratii.

R&M Audit - Servicii fiscale de ultima generatie

R&M Audit este lider in solutii fiscale si contabile inteligente bazate pe competenta in domeniul financiar-contabil, este o firma infiintata in anul 2000. R&M Audit acopera intreaga gama de servicii din domeniul financiar-contabil si sectoarele conexe, de la audit, contabilitate, consultanta fiscala si salarizare, la planificare fiscala internationala, managementul finantarilor, audit/contabilitate proiecte europene etc. R&M imbina masurile preventive cu informarea «la minut» privind modificarile si noutatile legislative.