De la “Prospectarea Pietei” la “Vanzari Repetate” – Cum transformi solutiile IT in avantaj competitiv pentru afacerea ta

Coordonezi o echipa de vanzari si iti doresti sa cresti productivitatea reprezentantilor comerciali, pentru a profita la maximum de toate oportunitatile din piata - cu ajutorul modulelor unui sistem ERP? Esti directorul general preocupat de cresterea volumului si profitabilitatii vanzarilor si de facturarea tuturor produselor livrate? Lucrezi ca director comercial si esti direct interesat de diversificarea canalelor de vanzare ale firmei tale: eCommerce, Portal Client, EDI? Agentii tai de vanzari suna in permanenta la sediu pentru a afla daca un produs este pe stoc sau nu si cand vin comenzile de la furnizori? Te invitam sa ni te alaturi noua si altor +40 de profesionisti ai vanzarilor la cel mai important eveniment de vanzari al inceputului de an in Judetul Cluj:

De la “Prospectarea Pietei” la “Vanzari Repetate” - Cum transformi solutiile IT in avantaj competitiv pentru afacerea ta

Demonstratia Live, in sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP, este organizata de catre Pluriva in data de 10 februarie 2016, la Hotelul Central din Cluj Napoca. Aceasta conferinta este dedicata managerilor de vanzari, managerilor generali si tuturor celor ce sunt responsabili cu organizarea fluxului de vanzari in cadrul companiilor lor si va fi sustinuta de catre Daniel Burcut - Regional Partner Pluriva in zona Transilvania si Project Manager de implementare ERP. Daniel Burcut este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai experimentati consultanti ERP in implementarea de solutii integrate de gestiune a afacerii si de rapoarte manageriale. In cadrul evenimentului, Daniel Burcut va efectua o Demonstratie live, in sistemul ERP, a modului in care companiile isi organizeaza fluxul de vanzari, Prospectarea pietei; Mobile sales force; Ofertare; Politici comerciale; Facturare; Incasari; Vanzari repetate. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Cui se adreseaza evenimentul

 • Daniel - feb verticalManageri de Vanzari

 • Manageri Generali

 • Senior Sales Consultants

 • Directori Comerciali

 • Area Sales Manageri

 • Directori de Marketing


Agenda Conferintei

08:45-09:15 Primirea participantilor si Welcome coffee

09:15-09:30 Inceputul evenimentului & Mesajul introductiv pentru participanti

09:30-10:30 Demonstratie LIVE. De la “Prospectarea Pietei” la “Vanzari Repetate” (I)

 • Prospectarea pietei: Cresterea volumului de clienti prin utilizarea unui sistem CRM

 • Mobile Sales Force: Utilizarea tabletelor si telefoanelor in activitatea de vanzari

 • Email marketing: Comunicarea cu clientii prin newslettere

 • Ofertare inteligenta: Crearea si trimiterea de oferte catre clienti si urmarirea statusului lor

 • Politici comerciale: Ce vand, Cui vand, Cum vand?

10:30-10:45 Coffee Break – Va invitam la discutii & networking!

10:45-11:45 Demonstratie LIVE. De la “Prospectarea Pietei” la “Vanzari Repetate” (II)

 • Facturare: Din comenzi, din contracte

 • Incasari: O vanzare se incheie cand clientul plateste factura

 • Motivarea agentilor de vanzari: Comisionarea fortei de vanzari

 • Customer Lifetime Value: Cross selling vs. Up selling

11:45-12:00 Studiu de caz: extinderea afacerii prin deschiderea de noi canale de vanzare

 • Portal Business-to-Business

 • Magazin online - eCommerce

 • Integrare Exchange Data Interface (EDI)

 • Integrare cu firmele de curierat

12:00-12:15 Tabloul de bord al managerului de vanzari

 • Urmarirea indicatorilor cheie in activitatea de vanzari

12:15 – 12:30 Intrebari si raspunsuri cu Daniel Burcut

sala

Speaker principal „Avantaj competitiv” – Daniel Burcut

Daniel - 190 x 190Daniel Burcut este unul dintre cei mai experimentati consultanti ERP & CRM in implementarea de solutii integrate de gestiune a afacerii si de rapoarte manageriale. Daniel coordoneaza proiecte de implementare ERP & BI din anul 2006. El este specializat in organizarea si eficientizarea fluxurilor de vanzari ale clientilor cu ajutorul solutiilor  informatice de tip ERP & CRM – pentru companii de distributie, servicii profesionale, retail, productie si proiecte. Daniel a absolvit Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica a Academiei de Studii Economice si detine un Master in Baze de Date pentru Suportul Afacerii in cadrul aceleiasi facultati. Daniel este certificat Project Management Process Framework (PMP) – Codecs.

„Solutii validate pentru cresterea vanzarilor”

„Daca afacerea ta are nevoie de avantaj competitiv solid, pentru a depasi competitia in ceea ce priveste viteza de lucru, agilitatea in piata si satisfactia clientilor, atunci te invit sa petreci trei-patru ore alaturi de mine si de alti specialisti in vanzari ca si tine, la conferinta. Vei descoperi cum alte firme din Romania au validat deja ca solutiile IT de tip ERP & CRM le ajuta sa-si creasca cifra de afaceri, sa-si imbunatateasca productivitatea si sa obtina controlul activitatii de vanzare.”Daniel Burcut, Regional Partner Pluriva in zona Transilvania si Project Manager de implementare ERP

sageata rezerva loc 2

Exclusiv pentru participanti: cont demo personalizat Pluriva ERP

Toti participantii la <<De la “Prospectarea Pietei” la “Vanzari Repetate”>> vor primi, la sfarsitul demonstratiei, cate un cont demo personalizat al solutiei Pluriva - valabil 45 de zile.

Informatii suplimentare

Inregistrare la conferinta

Pentru inscrieri la Demostratia LIVE "De la “Prospectarea Pietei” la “Vanzari Repetate”, 10 februarie - Hotel Central, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa ne trimiteti un email la adresa madalina.popescu@pluriva.com, in care sa ne spuneti numele participantilor, functiile lor si datele de contact. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

NUME (OBLIGATORIU)

FUNCTIE

ADRESA DE EMAIL
(OBLIGATORIU)

TELEFON (OBLIGATORIU)

COMPANIE