Cursuri


Modulul Cursuri al sistemului Pluriva ERP va permite sa creați, publicați și sa distribuiți online propriile cursuri sau lectii - eLearning. Accesati rapoarte complete despre numarul de citiri ale lectiilor si despre activitatea depusa de cursanti. Administrati teste de verificare a cunostintelor sau chestionare de opinie. Cursurile de eLearning sunt create si modificare cu ajutorul unui editor de tip HTML inclus in modul, ușor de utilizat si de catre persoane fara experienta in IT. Utilizatorii beneficiaza de libertatea de a-si crea cursuri si teste asa cum doresc, folosind texte, imagini, filme sau prezentari incluse.

Modulul Cursuri – Functionalitati principale

 • Categorii de cursuri. Pentru organizarea platformei, definiti Categorii de cursuri de eLearning, stabilind cui se adreseaza cursurile (ex: clienti, angajati, parteneri etc.).
 • Cursuri. La introducerea unui curs nou, veti completa: denumirea cursului, perioada de valabilitate si modul de accesare a informatiei.
 • Lectii. Orice curs de eLearning publicat trebuie sa aiba minimum o pagina (o lectie) de informatii. Editorul HTML va permite sa introduceti informatii de tip text, fotografii, video sau prezentari.
 • Validarea cursurilor inainte de publicare. Optiunea de Validare a unui curs are rolul de a introduce o confirmare suplimentara pentru publicarea unui curs, din partea unei persoane care are acest drept.
 • Accesul la teste sau chestionare. Accesul cititorilor in zona de sustinere a unui test sau a unui chestionar se realizeaza din cadrul paginilor cursului. In implementari standard, fluxul de testare eLearning se bazeaza pe urmatorii pasii: un cititor parcurge materialul de invatare, prin accesarea cursului/ manualului/ tutorialului. In momentul in care a citit anumite pagini (lectii) din acest curs, el are dreptul de a sustine testul sau de a completa chestionarul.
 • Rapoarte despre accesarile si citirile cursurilor. Verificați, cu ajutorul sistemului ERP, in timp real, numarul de citiri ale cursurilor. Informatiile sunt detaliate pe categorii de cursuri, pe cursuri, pe lectii si pe utilizatori. Rapoartele Pluriva arata numarul de citiri, dar si numarul de secunde petrecute de utilizatori in lectii sau cursuri.
 • Comunicare. In functie de configurarile platformei, anumite lectii pot fi deschise pentru comentarii din partea cititorilor. Acestia pot comunica intre ei, pot face schimb de informatii sau transmite mesaje autorilor lecțiilor.
 • Branding personalizat. Zona de citire a cursurilor beneficiaza de o identitate grafica speciala, creata pentru a putea dezvolta in sistemul ERP de cursuri profesionale de training.
 • Teste de verificare a cunostintelor. Verificati cunostintele celor care au parcurs lectiile cursurilor publicate, administrandu-le teste online. Sistemul ERP permite creare si aplicarea de teste, cu intrebari la care unele raspunsuri sunt corecte si altele sunt incorecte. Prin setarea unei note de trecere minima, definiti numarul de intrebari la care trebuie sa raspunda corect un utilizator pentru a se considera ca a trecut testul.
 • Chestionare de opinie. Obtineti opinia celor care au parcurs lectiile cursurilor publicate administrandu-le chestionare online. Platforma Pluriva eLearning permite crearea de chestionare, cu intrebari la care toate raspunsurile sunt considerate corecte, importanta fiind alegerea facuta. Beneficiati apoi de rapoarte cu privire la raspunsurile participantilor.
 • Protejarea informatiilor. Pastrați in siguranta baza de date, prin sistemul de back-up al informatiilor pe serverul intern.

Citeste mai mult despre: