Integrare magazine online cu sistemul ERP

Pluriva este furnizor de servicii de Integrare magazine online cu sistemul ERP si de creare magazine online pe diferite platforme de eCommerce, integrate cu sistemul ERP.

Comunicarea intre magazinul online si sistemul ERP - cu produse, stocuri si preturi, se realizeaza bidirectional, automatizat: datele se transmit de la ERP la magazin si invers. Designul, configurarea si lansarea magazinelor online compun serviciul de implementare Pluriva ERP, fiind executate pe baza specificatiilor clientului.

Cum functioneaza integrarea ERP – magazin online?

  1. Din sistemul ERP veti transmite magazinului online urmatoarele informatii: nomenclator de produse, stocuri, preturi, promotii, categorii de produse sau fotografii. Aceste informatii sunt gestionate cu ajutorul Modulului Vanzari.
  2. Informatiile transmise din sistemul ERP vor fi afisate pe website in diferite forme.
  3. Comenzile online ale clientilor, realizate pe website, vor ajunge automat in ERP: produse pe comanda, valori, preturi, informatii client.
  4. Comenzile online sunt validate de catre un operator in sistemul ERP.
  5. Dupa validarea comenzii, marfa este livrata clientului sau acesta vine s-o ridice. Factura este emisa din sistemul Pluriva ERP.
  6. Validarea se trimite si magazinului online, pentru stingerea comenzii deschise.

Pentru a estima durata si costul unui proiect de integrare magazin online – sistem ERP si pentru a viziona portofoliul de website-uri integrate Pluriva ERP, va rugam sa ne contactati.