Dezvoltare software

Pluriva ERP este o aplicatie flexibila, cu posibilitati multiple de configurare, in functie de fluxurile de lucru specifice ale clientului. Oferim serviciul de dezvoltare software la cerere acelor clienti care isi doresc in sistemul ERP functionalitati ce nu pot fi implementate doar din setari sau configurari sau care au nevoie de integrarea sistemului cu alte programe software sau cu echipamente specifice. Am format in acest sens o echipa interna de dezvoltare software foarte puternica, pregatita sa modifice aplicatia la cerere. Sistemul Pluriva ERP este conceput, dezvoltat si administrat in Romania de catre o companie 100% romaneasca, astfel ca executam foarte rapid lucrarile de dezvoltare cerute de clienti. Spre deosebire de sistemele ERP internationale, create in strainatate, Pluriva ERP accepta si executa dezvoltarile solicitate de clienti locali.

Cand aveti nevoie de serviciile de dezvoltare software la cerere:

  • Atunci cand va doriti sa lucrati intr-un mod specific dvs., ce nu poate fi obtinut din configurarea aplicatiei si aveti astfel nevoie de programatori care sa dezvolte software.
  • Atunci cand aveti nevoie de functionalitati noi sau de modificarea masiva a celor existente.
  • In cazul in care modificarile dorite de dvs. va sunt specifice si nu vor mai fi utilizate de alte firme.
  • Atunci cand aveti nevoie sa integrati sistemul cu alte programe software sau cu echipamente hardware non-standard.

Procedura de dezvoltare software la cerere Pluriva ERP:

1. Analiza cerintelor clientului
Primul lucru pe care il facem este sa intelegem in detaliu cerintele de functionalitati noi sau modificate ale clientului si sa evaluam daca acestea pot fi rezolvate din configurarea aplicatiei sau este nevoie de dezvoltarea sistemului. Analiza cerintelor se desfasoara in cadrul unor intalniri intre reprezentantii clientului si consultantii Pluriva ERP.

2. Evaluarea impactului cerintelor de dezvoltare si intocmirea ofertei de pret
Orice modificare a sistemului ERP la solicitarea clientului poate avea impact asupra mai multor fluxuri de operatiuni si poate schimba fluxurile de lucru traditionale din organizatie. Echipa de consultanti Pluriva ERP evalueaza toate aceste implicatii si vi le prezinta, impreuna cu oferta de pret pentru realizarea dezvoltarilor solicitate, detaliata pe activitati.

3. Dezvoltarea noilor functionalitati solicitate de catre client
Dupa aprobarea pretului si a specificatiilor dezvoltarii de catre client, trecem la executarea lor de catre echipa de programatori. Documentul care ne ghideaza in aceasta faza il reprezinta Documentul de analiza.

4. Receptia dezvoltarilor
Inainte de a aplica in sistemul ERP dezvoltarile realizate, asteptam sa verificati daca acestea corespund cerintelor initiale si daca indeplinesc asteptarile de business.

5. Implementare, Training si Configurare
Configurarea unui modul include Definirea campurilor utilizate, a celor inactive si a celor ce trebuie redenumite, Lista ecranelor de lucru active si lista Rapoartele active sau modificate. Procedura de training are urmatoarele obiective: Prezentarea modului concret in care clientul poate genera rapoarte și analize; Prezentarea modului in care funcționeaza aplicația; Prezentarea modului in care se poate configura aplicatia.

flux-dezvoltare

Vreti sa aflati cat dureaza si cat costa proiectul de dezvoltare ERP?
Aflati raspunsul la aceste intrebari si la multe altele din sectiunea Ghid ERP.