Documente

Modulul Documente al sistemului Pluriva ERP reprezinta, in esenta, o platforma online utila pentru orice companie, deoarece permite organizarea documentelor interne de lucru, acestea fiind salvate si stocate in format electronic (modele de contracte, de oferte, brosuri).  Modulul ofera acces controlat pentru utilizatori, astfel incat fiecare user sa poata vedea doar documentele la care managementul sau superiorul direct i-a oferit acces. Folosind modulul Documente, veti obtine in siguranta toate documentele interne scanate in format pdf sau oricare alt tip, pentru a detine o varianta electronica a lor.

Modulul Documente: Functionalitati principale

  • Organizarea documentelor interne. Modulul Documente permite centralizarea tuturor documentelor care intra sau ies in ori din companie, astfel ca acestea vor fi intotdeauna la indemana. Transferul documentelor, in urma scanarii, in forma electronica este sigur si facil, acestea putand fi grupate pe diverse foldere.
  • Accesul utilizatorilor poate fi restrictionat. Utilizatorii primesc acces la documente de la management, in functie de drepturile pe care le au deja sau care li se acorda.
  • Verificarea accesarii, de catre useri, a fiecarui document introdus in aplicatia Pluriva ERP. Se poate vedea cine a deschis un document, din Accesari, pentru a detine un control mai bun al tuturor actiunilor ce privesc documentul respectiv, dar si pentru a sti cine anume l-a accesat.
  • Documentele citite/necitite. Pentru documentele incarcate in sistem, veti primi notificari si atentionari cu privire la utilizatorii aplicatiei care le-au accesat sau nu.
  • Documentele sablon, editabile, si documentele PDF folosite ca atare. In modulul Documente al aplicatiei Pluriva ERP, veti pastra modelele de documente deja create ce se pot edita ulterior, dar si cele care sunt gata pentru a fi utilizate.
  • Atentionarea asupra documentelor a caror valabilitate urmeaza sa expire. Una dintre cele mai importante functionalitati ale modulului Documente este de a atentiona persoanele responsabile atunci cand un document (contract, aviz, autorizatie) se apropie de data expirarii, tocmai pentru a elimina situatiile neplacute pentru firma.
  • Lucrul in echipa, pe documente. Modulul Documente permite o modalitate de lucru in echipa in care mai multi useri pot sa lucreze, in acelasi timp, asupra unui document, iar modificarile facute sa fie vizibile oricand.
  • Registrul de corespondenta. Modulul Documente permite realizarea unui registru de corespondenta, cu un numar de inregistrare alocat in mod automat de catre aplicatia ERP.
  • Cautarea de fisiere. Printre toate fisierele existente in aplicatia Pluriva ERP, se pot gasi usor fisierele care au fost atasate, inclusiv cele trimise prin e-mail.
  • Cursul valutar, la zi. Puteti vizualiza cursul valutar BNR folosit in documentele de lucru din program, pentru principalele valute, actualizat in timp real. Cursul valutar poate fi vizualizat si la ofertele ce au fost facute cu ceva timp in urma, pentru ziua respectiva.

Citeste mai mult despre: