Electric Telecom: organizarea, controlul si dezvoltarea business-ului nostru se bazeaza pe Pluriva ERP

Studiul de caz, pe scurt:

 • Clientul: Electric Telecom Data.

 • Directorul General Electric Telecom: Vali Achim.

 • Solutia utilizata: Sistemul integrat de gestiune Pluriva ERP.

 • Anul implementarii: 2014.

 • Module Pluriva ERP implementate: Oportunitati – CRM, Cumparari, Vanzari, Stocuri, Financiar.

 • Beneficii principale: Acces la rapoarte in timp real. Reducerea timpului de calcul al necesarului de Aprovizionare. Controlul activitaților efectuate de catre agentii de vanzari in sistemul ERP. Acces la rapoarte si din afara companiei. Fluxuri configurate exact pe domeniul de activitate.

Cine este Electric Telecom Data?

Electric Telecom Data este furnizor specializat de materiale si accesorii electrice si de telecomunicatii pentru +2.000 de clienti din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Sediul si depozitul companiei se afla in Bucuresti, locul unde firma a fost infiintata in anul 2007. Electric Telecom este importator si distribuitor pentru mai mult de 5.000 de repere, printre care: cabluri electrice si de telecomunicatii, elemente de strangere si fixare pentru cabluri, canale si tuburi de protectie pentru cabluri, cutii si doze din plastic sau metalice, materiale izolatoare, corpuri iluminat, accesorii de conectica electrica si telecomunicații, sisteme de marcare si etichetare.

Recomandarea clientului:

„Sistemul de rapoarte incluse in solutia Pluriva ERP este foarte flexibil si usor de configurat. Laptop, tableta, telefon mobil…… nu exista dispozitiv IT de pe care sa nu accesam – in diverse situatii – rapoartele de vanzari si de achizitii furnizate de sistem. Solutia Pluriva se potriveste unei companii dinamice cum este a noastra, cu peste 2.000 de clienti, 8.000 de produse in portofoliu si agenti de vanzari foarte activi in piata.”Vali Achim, Director General Electric Telecom Data

Sistemul Pluriva ERP in compania Electric Telecom Data

Module Pluriva ERP implementate: Oportunitati, Cumparari, Vanzari, Stocuri, Financiar.

Licentiere: SaaS, Software as a Service. Varianta SaaS inseamna ca aplicatia este gazduita pe serverele Pluriva si accesata de catre client prin Internet.

Prin modulele implementate, Electric Telecom gestioneaza activitatile de import, achizitii nationale, stocuri, comenzi, vanzari si bonusare agenti de vanzari, avand acces la rapoarte despre fiecare activitate in parte.

Beneficiile implementarii sistemului Pluriva ERP

 • buton-electric-telecomAcces la rapoarte in timp real cu privire la situatia vanzarilor si a incasarilor, configurate dupa mai multe dimensiuni, conform nevoilor de business ale Electric Telecom: clienti, agenti, produse, tipuri de produse, portofolii si zone geografice.

 • Flexibilitate in analiza acestor rapoarte: prin exportul automat in fisierele tip Excel, managementul Electric Telecom analizeaza in detaliu rapoartele si le discuta cu forta de vanzari.

 • Control al preturilor de vanzare si al adaosurilor cu care s-au vandut produsele, prin rapoarte dedicate ce scot in evidenta aceste informatii.

 • Reducerea timpului de calcul al necesarului de aprovizionare si pentru pregatirea comenzilor catre furnizori. Rulajul, comenzile in curs, stocul curent, stocul minim si perioada de aprovizionare sunt parametrii ce stau la baza algoritmului Pluriva ERP de calcul automat al necesarului de aprovizionare. Electric Telecom isi genereaza astfel comenzile catre furnizorii interni si externi.

 • Controlul activitatilor efectuate de catre agentii de vanzari in sistemul ERP.

 • Rapoarte de vanzari si adaos pe baza carora se calculeaza transparent bonusul agentilor de vanzari.

Vreti sa stiti mai multe?

Aflati cat COSTA solutia Pluriva ERP. Click aici pentru preturi si DEMO ERP 45 de zile gratuit.