Cum a castigat compania EPC Consultanta de mediu 50 de minute/zi/om prin implementarea sistemului Pluriva ERP

Studiul de caz, pe scurt:

 • Clientul: EPC Consultanta de mediu

 • Directorul General EPC Consultanta de mediu: Marius Nistorescu

 • Solutia utilizata: Sistemul integrat de gestiune Pluriva ERP

 • Manager de implementare: Daniel Burcut, Project Manager Pluriva ERP

 • Anul implementarii: 2013

 • Module Pluriva ERP implementate: Oportunitati, Vanzari, Cumparari, Proiecte, Suport, Parc Auto si Resurse Umane.

 • Beneficii principale: Cresterea productivitatii angajatilor. Finalizarea la timp a tuturor proiectelor de consultanta. Facturare corecta. Cresterea gradului de responsabilizare a angajatilor. Control privind gradul de incarcare a resurselor umane.

Cine este EPC Consultanta de mediu?

EPC Consultanta de mediu este societate cu capital romanesc infiintata in anul 2000 de o echipa de tineri ingineri si ecologi. Scopul lor comun era acela de a oferi servicii de consultanta de mediu moderne, complete si durabile. In cei 13 ani de activitate, echipa s-a marit, s-a diversificat si a acumulat o experienta impresionanta ce a extins si a imbunatatit gama de servicii oferite clientilor. In acest moment, in echipa EPC consultanta de mediu sunt 20 de consultanti.

Recomandarea clientului:

Cu ajutorul solutiei Pluriva, am crescut productivitatea echipei de consultanti si i-am responsabilizat cu privire la indeplinirea activitatilor. Pentru noi, productivitatea se traduce in lucrari predate la timp, in conditiile in care oamenii nu stau peste program. Atunci cand compania pe care o conduci creste intr-un ritm sustinut, exista riscul sa scapi anumite lucruri de sub control, sa fii prins nepregatit. De aceea ai nevoie de o solutie care sa-ti ofere o viziune de ansamblu asupra intregii afaceri si cu ajutorul careia sa iei decizii bine documentate. Noi am cautat mai mult timp o astfel de solutie si am ales sistemul Pluriva ERP. ” Marius Nistorescu, Director General EPC Consultanta de mediu

Sistemul Pluriva ERP in compania EPC Consultanta de mediu

Licentiere: OnPremise, EPC Consultanta de mediu a achizitionat licentele Pluriva ERP pentru un numar nelimitat de utilizatori.

Echipa de consultanti EPC Consultanta de mediu este formata din aproximativ 20 de persoane. Marius Nistorescu, Directorul General EPC, aloca taskurile catre angajati folosind sistemul Pluriva ERP. Orice proiect este impartit in activitati, taskuri si sub-taskuri, alocate apoi persoanelor responsabile in sistemul ERP. Toti cei 20 de membrii ai echipei de consultanti au conturi in sistemul ERP, fiind notificati automat prin email si in aplicatie in momentul in care li se aloca un task.

Beneficii obtinute prin implementarea Pluriva ERP

 • buton EPCCresterea productivitatii angajatilor companiei, prin alocarea corecta a taskurilor, conform competentelor consultantilor si conform modului de lucru pe tipuri de activitati.

 • Evaluarea precisa a eficientei angajatilor, gratie rapoartelor pe mai multe dimensiuni: agenti, proiecte, clienti, activitati.

 • Decizii bine documentate, privind componenta echipei EPC Consultanta de mediu: ce fel de consultanti trebuie recrutati si ce oameni ar putea fi mutati in alte departamente.

 • Facturile emise reflecta corect activitatea EPC Consultanta de mediu. Dintr-un singur ecran al Pluriva ERP, departamentul financiar afla ce a muncit, pentru ce clienti, cat s-a facturat, ce s-a incasat, ce urmeaza sa se incaseze si cand se vor termina proiectele in curs pentru clienti.