ERP Online – Potrivit afacerii tale

Sistemele ERP online au devenit, de peste cinci ani, solutia standard aleasa de catre managerii care isi doresc mobilitate si control in afacerea pe care o conduc. Planificarea Resurselor Intreprinderii - adica Enterprise Resource Planning sau, pe scurt, ERP, este un sistem creat pentru organizarea, productivitatea si controlul operatiunilor ce au loc intr-o companie. Scopul lor il reprezinta managementul integrat, in cadrul unei singure platforme informatice.

Pluriva ERP Online

Am selectat pentru tine cele mai importante 7 beneficii ale aplicatiei ERP online

 1. Reprezinta varianta cea mai cautata de catre cei care doresc sa isi implementeze un sistem ERP. In ultimii ani, tehnologia a avansat foarte mult, permitand ca limbajele de programare sa fie orientate spre crearea de aplicatii online de business.
 2. Upgrade-ul la noi versiuni ale unui sistem ERP online se realizeaza instant, fara sa fie nevoie de intreruperea activitatii desfasurate in acel moment.
 3. Pentru functiile sistemului ERP online, nu este necesara instalarea unui program suplimentar.
 4. Se elimina costurile pentru echipamentele noi ce ar trebui achizitionate, in cazul in care sistemul ERP ar fi instalat direct pe echipamentele clientilor.
 5. Sistemele ERP online pot fi accesate, de catre client, folosind orice dispozitiv desktop (PC, laptop) sau mobil (telefon, tableta etc.), prin orice browser: Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Apple Safari etc.
 6. Clientii care aleg sistemele ERP online au acces la informatii despre afacerea lor, oriunde s-ar afla, la orice ora.
 7. Accesul la sistemele ERP online este securizat, conectarea la baza de date realizandu-se prin intermediul unei conexiuni private, aflate sub protectia unui certificat SSL implementat in aplicatie. Userii au acces la datele si fluxurile care ii privesc, conform pozitiei din organigrama, intr-un mediu sigur.

ERP Online PlurivaCine poate accesa informatiile din sistemul ERP online?

 • Managerul general;
 • Manageri de departamente, inclusiv financiar si contabil.

Sistemele ERP online se bucura de succes si in randul companiilor ale caror activitati se desfasoara in afara sediului firmei:

 • Angajatii companiei, in functie de departamentul din care fac parte;
 • Agenti de vanzari cu activitate de teren;
 • Consultanti;
 • Tehnicienii care se deplaseaza la sediul clientilor;
 • Curierii magazinelor online;
 • Alte persoane care au nevoie de informatii despre fluxurile din companie, pentru a-si putea indeplini sarcinile de lucru.

Sistemele ERP online sunt valoroase si pentru firmele care au colaboratori si accesul acestora la anumite informatii trebuie permis:

 • Firme de contabilitate;
 • Colaboratori de tip project-based;
 • Angajati externalizati etc.

Pluriva ERP online, sistem adaptat afacerii tale

Noua varianta a sistemului integrat Pluriva ERP functioneaza 100% online si este utilizata, in acest moment, de peste 1.000 de clienti din Romania. Toate modulele aplicatiei integrate sunt online, astfel incat departamentele companiei opereaza in aplicatia integrata ERP online: contabilitate, vanzari, financiar, achizitii, stocuri, CRM, resurse umane etc.

Clientii apreciaza aplicatia Pluriva ERP online intrucat le permite sa reduca costurile si timpul de implementare a solutiei. Pluriva ERP nu necesita instalarea softului pe calculatoarele utilizatorilor. Intreaga aplicatie ERP este online, nu doar anumite module, astfel ca rapoartele de business pot fi accesate online, foarte simplu si rapid. Documentatia de utilizare a aplicatiei se regaseste online, aceasta continand informatii concrete pentru utilizator.

Cei care aleg ca aplicatia si baza de date sa fie gazduite in Cloud, in varianta de licentiere SaaS (Software as a Service), elimina definitiv costul achizitiei unui server propriu, a softului de baza de date si a unui soft pentru server (Windows Server). Aplicatia functioneaza pe orice dispozitiv IT, oriunde s-ar afla utilizatorul conectat la Internet.

Important: Pentru clientii care nu doresc ca aplicatia ERP online sa poata fi accesata din afara retelei interne, consultantii nostri pun la dispozitie varianta in care accesul userilor e limitat in reteaua VPN (Virtual Private Network), aplicatia continuand sa functioneze online, prin browser.

ERP online: Testeaza GRATUIT, timp de 45 de zile!

 

Iti doresti sa testezi un sistem ERP online, sa ii descoperi avantajele?

Noi iti putem oferi o perioada de utilizare demo a solutiei ERP online de 45 de zile, timp in care vei descoperi toate beneficiile pe care acest sistem integrat le ofera pentru ca afacerea ta sa fie una de succes.

Fluxurile din aplicatie pot fi accesate foarte simplu, dupa ce ne trimiti cererea si primesti linkul de conectare din partea noastra.

Programeaza o intalnire cu unul dintre consultantii Pluriva ERP.  Contacteaza-ne, folosind datele de mai jos sau formularul de contact din partea dreapta:

 

NUME (OBLIGATORIU)

ADRESA DE EMAIL
(OBLIGATORIU)

TELEFON (OBLIGATORIU)

COMPANIE

Iti multumim pentru interesul acordat!

De ce aleg managerii un sistem ERP online?

“De ce am ales sa-mi implementez solutia Pluriva ERP online? Pentru ca, astfel, am eliminat complet investitia initiala in infrastructura IT necesara, specifica achizitiei unui ERP: server, UPS, sistem de operare server, software baze de date sau antivirus. Si nici nu avem grija si costurile specifice intretinerii unei astfel de infrastructuri. Am eliminat si costurile de achizitie pentru licente ERP si am castigat flexibilitate si dinamism pentru afacerea noastra. In costul lunar de inchiriere licente, cei de la Pluriva se ocupa si de protectia si siguranta datelor companiei noastre”, Bogdan Bilegan - General Manager Datacor

”Consultantii de implementare Pluriva au inteles cum functioneaza activitatea noastra si ne-au construit un mod de lucru online care sa ni se potriveasca - cu ajutorul solutiei ERP online. Apreciez faptul ca au venit cu idei valoroase de organizare a activitatii, bune practici din experienta lor”, Liviu Zamfir - Director Comercial RomActiv Business Consulting

”Sistemul de rapoarte inclus in solutia Pluriva ERP online este foarte flexibil si usor de configurat. Laptop, tableta, telefon mobil etc.; nu exista dispozitiv IT de pe care sa nu accesam – in diverse situatii - rapoartele de vanzari si de achizitii furnizate de sistem. Solutia Pluriva se potriveste unei companii dinamice cum este a noastra, cu peste 2.000 de clienti, circa 8.000 de produse in portofoliu si agenti de vanzari foarte activi in piata”, Vali Achim - Director General Electric Telecom Data

Iata o parte din portofoliul nostru de clienti:

sigle clienti