Inventar

Aplicatia Inventar mobil face parte din suita de solutii informatice Pluriva Mobil. Este o aplicatie mobila cu ajutorul careia castigati viteza si mobilitate in realizarea inventarului. Produsele sunt identificate si numarate foarte rapid prin scanarea codurilor de bare. Prin utilizarea acestei aplicatii, puteti realiza inventarul complet al depozitului, dar si inventare partiale de rafturi sau de zone din depozit. Aplicatia Inventar mobil se instaleaza pe dispozitive mobile dotate cu sistem de operare Android, ce au capabilitati de scanare coduri de bare.

Aplicatia Inventar mobil se integreaza cu modulul Stocuri – Inventar al sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Functionalitati:

  • Realizarea inventarului de produse cu ajutorul dispozitivului mobil dotat cu scanner de coduri de bare. Produsele sunt numarate prin scanarea codului de bare.
  • Alegeti lista de produse pentru care doriti sa faceti inventarul.

Beneficii:

  • Reducerea timpului necesar pentru realizarea inventarului. Lucratorii din depozit sunt dotati cu echipamente mobile. La scanarea codurilor de bare ale produselor din depozit, produsele sunt identificate si pot fi numarate rapid.
  • Acces in timp real, din back-office, la situatia produselor inventariate. Pe masura desfasurarii inventarului, informatiile sunt sincronizate in timp real catre sistemul integrat ERP.