Livrari

Aplicatia Livrari mobile face parte din suita de solutii informatice Pluriva Mobil. Este o aplicatie mobila utilizata de firmele de distributie si de magazinele online pentru cresterea numarului de comenzi livrate de catre curierii proprii si pentru controlul in timp real al incasarilor de la clienti. Din momentul in care coletele parasesc depozitul dvs. si pana cand clientul isi primeste marfa comandata, toate operatiunile din fluxul de livrari sunt urmarite si controlate prin scanarea codurilor de bare ale coletelor. Aplicatia Livrari mobile se instaleaza pe dispozitive mobile dotate cu sistem de operare Android, ce au capabilitati de scanare coduri de bare. Pentru a tipari bonurile fiscale emise din aplicatie, utilizati o imprimanta mobila compatibila, de tip Bluetooth.

Aplicatia Livrari mobile se integreaza cu modulele Livrari si Vanzari cu amanuntul ale sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Functionalitati:

  • Scanati codurile de bare ale coletelor pregatite pentru livrare – pentru a va asigura ca nu lipseste nici un produs din cele ce trebuie livrate clientilor. In mod uzual, aceasta scanare a comenzilor are loc la incarcarea marfii in vehiculul de livrare.
  • Pentru fiecare comanda livrata clientilor, soferii sau curierii citesc de pe dispozitivul mobil cate colete trebuie sa livreze si cum va plati clientul: numerar, cu cardul sau prin Ordin de Plata.
  • In cazul platilor cash sau prin card, curierul poate emite bonul fiscal cu ajutorul unei imprimante mobile integrate cu modulul.
  • La livrarea produselor, factura este generata automat din program si trimisa prin email acelor clienti care doresc sa primeasca factura.

Beneficii:

  • Cresteti volumul de comenzi livrate clientilor de catre angajatii firmei dvs. Reduceti timpul necesar cautarii si selectarii produselor de livrat – prin identificarea comenzilor cu ajutorul codurilor de bare.
  • Eliminati posibilitatea de a gresi la livrarea produselor sau de a livra colete incomplete unui client. La plecarea pe traseu, soferul scaneaza codurile de bare ale coletelor, iar in cazul in care exista neconcordante este alertat.
  • Automatizati generarea bonurilor fiscale si a facturilor – la livrarea produselor catre clienti. Bonul fiscal este generat chiar de catre persoana care livreaza si apoi tiparit cu ajutorul unei imprimate mobile de tip Bluetooth, iar factura este generata din program si trimisa prin email clientului.
  • Urmariti incasarile numerar sau cu cardul pentru produsele livrate clientilor de catre curierii proprii. Beneficiati de situatia ”la secunda” cu privire la ce livrari au efectuat curierii, ce comenzi mai au de livrat si cati bani trebuie sa aiba la ei fiecare.
  • Organizarea eficienta a livrarilor prin acces in timp real, din back-office, la situatia coletelor catre clienti.