Ofertare


Modulul Ofertare al sistemului Pluriva ERP ajuta companiile sa reduca timpul necesar crearii, validarii si trimiterii ofertelor comerciale si tehnice catre clienti, oferindu-le managerilor controlul respectarii preturilor si conditiilor comerciale in relatia cu clientii. Editorul de oferte inclus in sistemul ERP permite personalizarea, conform formatului dorit, a tuturor documentelor de vanzari create. Pentru evaluarea rezultatelor activitatii de ofertare, urmariti stadiul ofertelor pana la acceptarea sau refuzul lor de catre clienti.

Modulul Ofertare – Functionalitati principale

  • Cereri de oferta. Inregistrati cererile de oferta primite de la clienti si alocati-le agentilor care trebuie sa le gestioneze. La alocarea unei cereri de oferta, agentii sunt notificati prin email.
  • Oferte clienti. Generati, cu ajutorul sistemului ERP, ofertele catre clienti. Acestea se genereaza in format PDF sau in alt format si se pot trimite prin email. Controlati astfel intocmirea acestor oferte de catre cei responsabili.
  • Creati oferte personalizate. Puternicul editor inclus in modulul Ofertare va permite sa va personalizati ofertele comerciale si tehnice asa cum va doriti, sa le generati automat in format PDF sau alt format si sa le trimiteti prin email. Reduceti astfel timpul necesar intocmirii ofertelor comerciale si beneficiati de un istoric al ofertelor pentru fiecare client in parte. Alegeti din zecile de sabloane disponibile pe acelea pe care doriti sa le utilizati. Adaugati produsele ofertate si validati oferta inainte de a o genera in format electronic.
  • Trimitere oferte prin email. Eliminati riscul ca agentii dvs. sa omita trimiterea vreunei oferte gratie operatiunii de trimitere oferte prin email. Cu ajutorul acestei operatiuni, selectati carei persoane de contact din compania clientului doriti sa ii trimiteti oferta si modalitatea de trimitere a acesteia.
  • Oferte acceptate sau refuzate. Analizati de ce unele din ofertele dvs. sunt acceptate de catre clienti si altele sunt refuzate prin inregistrarea raspunsurilor primite de la clienti si a motivelor de acceptare si refuz.
  • Surse cereri oferte. Inregistrati sursele din care provin cererile de oferta si urmariti care sunt canalele ce genereaza cele mai multe comenzi pentru business-ul dvs.
  • Agent responsabil si termen. Alocati fiecarei cereri de oferta introduse agentul responsabil pentru gestionarea ei si termenul pana la care trebuie sa trimiteti oferta. Pentru cererile ce se apropie de termenul stabilit, responsabilii si agentii vor primi notificari prin email.
  • Oferte clienti pe baza oferte furnizor. Automatizati transformarea cererii de oferta in oferta catre client pentru solicitarile de produse si servicii carora doriti sa le raspundeti printr-o oferta finala. Definiti reguli de stabilire automata a pretului catre clienti in functie de conditiile comerciale primite de la furnizori.
  • Evolutie oferte clienti. Urmariti istoricul ofertelor intocmite si trimise catre clienti si a modificarilor de produse, servicii si preturi de la o oferta la alta.
  • Denumire produse conform nomenclatorului clientilor. Anumiti clienti va pot solicita sa utilizati denumirile lor ale produselor. Cu ajutorul sistemului ERP, puteti inregistra, pentru fiecare produs si serviciu, mai multe denumiri in paralel, iar in relatia cu clientii sa le utilizati automat, in documentele de vanzari, pe cele solicitate de catre.

Citeste mai mult despre: