Parc Auto


Controlati utilizarea vehiculelor companiei de catre conducatorii auto si mentineti evidenta asupra tuturor documentelor auto: asigurari, taloane, verificari tehnice, taxe de drum, inspectii periodice sau garantii.

 Modulul Parc Auto – Functionalitati principale

 • Vehicule. Gestionati parcul auto al companiei, inregistrand si urmarind informațiile esențiale: numarul de inmatriculare al masinii, marca, serie, model, numar de kilometri, tip de consum, categorii.
 • Cheltuieli exploatare vehicule. Urmariti cheltuielile cu fiecare vehicul in parte prin inregistrarea in sistemul ERP a documentelor de achizitii pe masinile pentru care acele cheltuieli au fost efectuate.
 • Cereri de interventie asupra vehiculelor. Oferiti-le conducatorilor auto din compania dvs. posibilitatea de a transmite online, in sistemul ERP, cererile de interventie pentru vehicule, catre administratorul parcului auto.
 • Administrare interna sau externalizata a parcului auto. Fie ca administratorul parcului auto este angajat al firmei dvs., fie ca acest serviciu este externalizat, cererile de interventie pentru vehicule deschise de conducatorii auto genereaza automat un tichet de rezolvare. La deschiderea unui tichet, responsabilul parcului auto primeste o notificare prin email.
 • Rezolvarea cererilor de interventii asupra vehiculelor. Eliminati riscul ca o cerere de interventie sa fie ignorata sau sa nu fie rezolvata la timp, cu ajutorul alertelor automate trimise din timp sefului de parc auto.
 • Activitati pentru rezolvarea cererilor de interventie. Monitorizati activitatile efectuate de catre responsabilul auto pentru rezolvarea solicitarilor primite de la angajati. Aceste activitati se introduc in sistemul ERP, inclusiv cu numarul de ore prestat.
 • Managementul documentelor. Administrati cu usurinta multitudinea de documente auto generate in firma dvs.: licente, autorizatii, asigurari, permise de conducere, reparatii.
 • Utilizare vehicule. Controlati modul in care sunt utilizate vehiculele dvs. de catre angajati. Fiecare utilizator de parc auto trebuie sa introduca in sistem numarul de kilometri parcursi, alimentarile si eventualele incidente. Beneficiati astfel de un istoric al rulajului si al alimentarilor.
 • Cost pe kilometru. Urmariti atat pe fiecare vehicul cat si centralizat, costul mediu pe kilometru conform documentelor de intrare si conform numarului de kilometri parcursi de conducatorii auto.
 • Proces verbal de predare si primire. Generati documentele legale necesare la preluarea vehiculelor de catre angajati si la predarea lor.
 • Plan de mentenanta parc auto. Intocmiti si urmariti respectarea planurilor de mentenanta a parcului auto. Planul de mentenanta genereaza cereri periodice de interventii asupra vehiculelor, trimise automat prin email, responsabilului de parc auto.

Citeste mai mult despre: