Pluriva ERP sustine cresterea rapida a business-ului de distributie si service echipamente Elta 90 Medical Research

Studiul de caz, pe scurt:

 • Clientul: Elta 90 Medical Research

 • Directorul de Vanzari Elta 90 Medical Research: Alina Florea

 • Solutia utilizata: Sistemul integrat de gestiune Pluriva ERP

 • Anul implementarii: 2014

 • Module Pluriva ERP implementate: Oportunitati – CRM, Cumparari, Vanzari, Stocuri, Informatii

 • Beneficii principale: Acces la rapoarte in timp real. Controlul activitatilor efectuate de catre agentii de vanzari in sistemul ERP. Acces la rapoarte si din afara companiei. Fluxuri configurate exact pe domeniul de activitate. Colectarea mai rapida a banilor de la peste 50% din clienti. Urmarirea „la minut” a gradului de indeplinire a targhetului de vanzari. Cresterea productivitatii: reducerea de la 60 de minute la 5 minute a timpului necesar pentru generarea celor patru documente de la instalarea unui echipament.

Cine este Elta 90 Medical Research?

Elta 90 Medical Research este o companie multinationala ce are ca domeniu de activitate distributia de echipamente medicale de laborator, kituri si reactivi in Europa Centrala si de Est, in tari precum: Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia, Macedonia sau Bosnia.

Elta 90 M.R. ofera servicii complete pentru toate echipamentele distribuite, de la instalare pana la service post – garantie. Elta 90 Medical Research si-a construit o retea de reprezentanti de vanzari in mai multe orase din Romania, inclusiv in Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Contabilitatea Elta 90 Medical Research este externalizata catre o companie de profil.

Activitatea de vanzari este organizata in modul urmator: Directorul de Vanzari coordoneaza intreg procesul de vanzari, supervizeaza activitatea Product-Managerilor si a Reprezentantilor de Vanzari.

Recomandarea clientului:

„Sistemul Pluriva reprezinta si o referinta la adresa companiilor, a unei activitati bine organizate, companii ce respecta anumite standarde de lucru. Privim intr-o maniera admirativa si pozitiva aparitia fiecarui membru in comunitatea utilizatorilor Pluriva.”Alina Florea, Director de Vanzari Elta 90 Medical Research

„Cand am inceput sa cautam un sistem ERP pentru compania noastra, prima intalnire am avut-o cu reprezentantul de vanzari Pluriva ERP – Dragos Tirnoveanu. Ne-a prezentat foarte bine aplicatia Pluriva, ne-a aratat cat de flexibila si usor de utilizat este si ni s-au oferit fix modulele de care aveam nevoie, pe care le puteam implementa cu succes in prima faza.” - Alina Florea, Director de Vanzari Elta 90 Medical Research

Sistemul Pluriva ERP in compania Elta 90 Medical Research

Module Pluriva ERP implementate: Oportunitati – CRM, Cumparari, Vanzari, Stocuri, Informatii.

Licentiere: SaaS, Software as a Service. Varianta SaaS inseamna ca aplicatia este gazduita pe serverele Pluriva si accesata de catre client prin Internet.

Beneficiile implementarii sistemului Pluriva ERP

 • buton-elta-20Controlul produselor si conditiilor comerciale din ofertele intocmite de catre agentii de vanzari. Acestia au libertatea de a raspunde prin oferte cererilor venite din partea clientilor, in limitele impuse de catre product-manageri si de catre directorul de vanzari.

 • Indeplinirea targhetului de vizite la clienti ale reprezentantilor de vanzari Elta 90 Medical Research, prin urmarirea lui in sistemul ERP.

 • Urmarirea activitatilor efectuate si a celor programate de catre echipa reprezentantilor de vanzari si controlul indeplinirii la timp a sarcinilor planificate de catre acestia si de catre managerii de produs.

 • Intelegerea exacta a nevoilor clientilor si a trendurilor din piata, pe baza rapoartelor despre comenzi, oferte si vanzari, disponibile in sistemul ERP.

 • Automatizarea fluxurilor de creare a ofertelor catre clienti, prin importul listelor de preturi de la furnizori.

 • Urmarirea „la minut” a gradului de indeplinire a targhetului de vanzari de catre reprezentantii de vanzari.

 • Colectarea mai rapida a banilor de la peste 50% din clienti, gratie sistemului de emailuri automate trimise catre clientii cu facturi al caror termen a fost depasit.

 • Acces mobil, folosind tableta sau smartphone, la rapoartele cheie privind activitatea companiei.

 • Cresterea productivitatii: reducerea de la 60 de minute la 5 minute a timpului necesar pentru generarea celor patru documente obligatorii la instalarea oricarui dispozitiv medical.

Vreti sa stiti mai multe?

Aflati cat COSTA solutia Pluriva ERP. Click aici pentru preturi si DEMO ERP 45 de zile gratuit.