Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii. Constanta, 14 iulie 2016

Coordonezi o echipa de vanzari si iti doresti sa cresti productivitatea reprezentantilor comerciali, pentru a profita la maximum de toate oportunitatile din piata - cu ajutorul modulelor unui sistem ERP? Esti directorul general preocupat de cresterea volumului si profitabilitatii vanzarilor si de facturarea tuturor produselor livrate? Lucrezi ca director comercial si esti direct interesat de diversificarea canalelor de vanzare ale firmei tale: eCommerce, Portal Client, EDI? Vrei sa stii ce efort tehnic si financiar este necesar pentru lansarea unui website de eCommerce: aprovizionare, gestiunea stocurilor, livrare, promovare-marketing? Agentii tai de vanzari suna in permanenta la sediu pentru a afla daca un produs este pe stoc sau nu si cand vin comenzile de la furnizori? Pluriva, prin partenerul regional pentru judetele Constanta si Tulcea - PharmEc Software,  te invita sa te alaturi celor +75 de profesionisti ai vanzarilor asteptati la cel mai important eveniment de vanzari din aceasta vara din Constanta:

Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii

Demonstratia Live, in sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP, este organizata de catre partenerul regional Pluriva din judetele Constanta si Tulcea, PharmEc Software, in data de 14 iulie 2016, la Hotelul IBIS din Constanta, Sala Ovidiu. Aceasta conferinta este dedicata managerilor de vanzari, managerilor generali si tuturor celor ce sunt responsabili cu organizarea fluxului de vanzari in cadrul companiilor lor si va fi sustinuta de catre Ionut Motoi, partener Pluriva in zona Constanta - Tulcea si de catre Marius Pascu si Ramona Bobocea - doi dintre cei mai experimentati consultanti ERP in implementarea de solutii integrate de gestiune a afacerii si de rapoarte manageriale. In cadrul evenimentului, Marius va efectua o Demonstratie live, in sistemul ERP, a modului in care companiile isi organizeaza fluxul de vanzari, Prospectarea pietei; Mobile sales force; Ofertare; Politici comerciale; Facturare; Incasari; Vanzari repetate. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.


Pluriva Sales Tools - Constanta websiteCui se adreseaza evenimentul

 • Manageri de Vanzari

 • Manageri Generali

 • Senior Sales Consultants

 • Directori Comerciali

 • Area Sales Manageri

 • Directori de Marketing

 • Altor specialisti in vanzari si marketing din Constanta si Tulcea


Agenda Conferintei

08:45-09:15 Primirea participantilor si Welcome coffee

09:15-09:30 Inceputul evenimentului & Mesajul introductiv pentru participanti

09:30-10:30 Demonstratie LIVE. De la “Prospectarea Pietei” la “Vanzari Repetate” (I)

 • Prospectarea pietei: Cresterea volumului de clienti prin utilizarea unui sistem CRM

 • Mobile Sales Force: Utilizarea tabletelor si telefoanelor in activitatea de vanzari

 • Email marketing: Comunicarea cu clientii prin newslettere

 • Ofertare inteligenta: Crearea si trimiterea de oferte catre clienti si urmarirea statusului lor

 • Politici comerciale: Ce vand, Cui vand, Cum vand?

10:30-10:45 Coffee Break – Va invitam la discutii & networking!

10:45-11:45 Demonstratie LIVE. De la “Prospectarea Pietei” la “Vanzari Repetate” (II)

 • Facturare: Din comenzi, din contracte

 • Incasari: O vanzare se incheie cand clientul plateste factura

 • Motivarea agentilor de vanzari: Comisionarea fortei de vanzari

 • Customer Lifetime Value: Cross selling vs. Up selling

11:45-12:00 Studiu de caz: extinderea afacerii prin deschiderea de noi canale de vanzare

 • Portal Business-to-Business

 • Magazin online - eCommerce

 • Integrare Exchange Data Interface (EDI)

 • Integrare cu firmele de curierat

12:00-12:15 Tabloul de bord al managerului de vanzari

 • Urmarirea indicatorilor cheie in activitatea de vanzari

12:15 – 12:30 Intrebari si raspunsuri cu Ionut, Ramona si Marius

banner subtire

Speaker-i principali - Ionut Motoi, Marius Pascu si Ramona Bobocea

Ionut Motoi este General Manager PharmEc Software Constanta, regional partner Pluriva pentru judetele Constanta si Tulcea. De peste 10 ani, PharmEc Software ajuta firmele locale sa administreze si sa isi controleze business-ul prin implementarea sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP si CRM. PharmEc este o companie formata din +20 de specialisti IT, consultanti experimentati in furnizarea de servicii de implementare ERP, training si suport ERP, dar si in livrarea de servicii complete hardware. Ionut Motoi, General Manager PharmEc Software Constanta, a realizat zeci de implementari software in cei 15 ani de experienta in IT. El este absolvent al cursurilor ITIL Foundation fiind specializat in configurarea solutiilor IT pentru a raspunde nevoilor de business ale managerilor.

Marius Pascu, Sales Manager si actionar Pluriva, este speaker apreciat la conferinte de business pe teme de tehnologie si coordonator al cursului universitar de sisteme ERP sustinut de Pluriva pentru studentii facultatilor economice din cadrul universitatilor ”Titu Maiorescu” si ”Valahia”. Marius Pascu este un cunoscut antreprenor IT, cu o contributie cheie in conceperea si dezvoltarea solutiei integrate de gestiune a afacerii Pluriva ERP. La conferintele la care este invitat, Marius le vorbeste participantilor despre transformarea tehnologiei si a solutiilor IT in avantaj competitiv pentru business. ”Vanzarile sunt energia ce alimenteaza functionarea corecta a afacerii” – aceasta este viziunea lui Marius de la care isi construieste mesajul pentru conferinta.

Ramona Bobocea este unul dintre cei mai experimentati consultanti de implementare ERP – din anul 2005 coordoneaza si este responsabila de proiecte de implementare software de gestiune a afacerii la companii de distributie, retail, servicii si productie. Ramonei i se potriveste perfect rolul de speaker la conferinte de afaceri: a fost profesoara de informatica inainte de a se alatura echipei Pluriva. De trei ani le impartaseste studentilor din experienta in coordonarea afacerii folosind sistemele ERP – este profesor al cursului ”Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP”. Ramona este certificata Project Management Process Framework (PMP) – Codecs si a absolvit cursurile Coaching@Work - Training Coaching pentru Manageri, Time@Work - Curs Time Management si PM@Work.

Exclusiv pentru participanti: cont demo personalizat Pluriva ERP

Toti participantii la Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii vor primi, la sfarsitul demonstratiei, cate un cont demo personalizat al solutiei Pluriva@CRM - valabil timp de 45 de zile.

Recomandarea clientilor

Baylor-logo„Relatia Fundatiei Baylor Marea Neagra cu echipa Pluriva a fost, inca de la inceput, foarte dinamica. Am beneficiat de suport pe toata perioada implementarii platformei si de asistenta pentru exploatarea maxima a capacitatilor sistemului informatic. Am depasit impreuna orice dificultate, iar Pluriva a devenit partenerul de incredere al Fundatiei noastre. Foarte important pentru Baylor a fost faptul ca Pluriva a reusit sa ofere o solutie personalizata, adaptata activitatii unui ONG, care ne ajuta sa raportam finantatorilor nostri, cu exactitate, datele financiare anuale.” - Monica Frangeti, Manager Financiar - Fundatia Baylor - Marea Neagra - BIPAI ROMANIA

bcd_intermed_constantaCu ajutorul programului Pluriva ERP am obtinut controlul in timp real al aprovizionarii, stocurilor, vanzarilor si incasarilor din toate punctele de lucru BCD Intermed. Apreciez sistemul software Pluriva pentru ca a devenit punctul central din care obtinem informatiile cheie despre intreaga afacere, fara sa mai apelam la alte programe. Castigam timp si productivitate, pentru ca modulele ERP sunt perfect integrate intre ele. Atunci cand operam un document intr-un modul, el se transfera si in celelalte componente ERP, inclusiv in contabilitate-financiar. Cu ajutorul rapoartelor incluse in aplicatie, avem situatia in timp real despre orice aspect al business-ului BCD Intermed. Programul Pluriva ERP este foarte usor de invatat si de utilizat. Functioneaza online, asa ca il accesam de oriunde, in limita drepturilor configurate pentru utilizatori, evident. Colaboram foarte bine cu Ramona Bobocea, managerul de proiect de implementare ERP din partea Pluriva, care ne ajuta sa folosim la maximum toate functionalitatile Pluriva utile pentru noi.” - Aida Bratu, Director Economic - BCD Intermed Constanta (unul dintre cei mai importanti distribuitori de materiale de constructii din Constanta)

Ionut MotoiRecomandarea consultantului ERP & CRM

"Conferinta Pluriva Sales Tools este ocazia perfecta pentru managerii firmelor din judetele Constanta si Tulcea sa descopere LIVE, intr-un mod concret, ce pot face sistemele software integrate de tip ERP & CRM pentru afacerile lor. Va fi o conferinta in care vom parcurge live fluxurile cheie de vanzari si marketing dintr-o firma: ofertare, facturare, incasari, mobile sales force si eCommerce. <<Merita investitia intr-un sistem software online de gestiune a afacerii? Care sunt beneficiile si in cat timp imi recuperez investitia intr-un astfel de program?>> Acestea sunt cele mai importante doua intrebari la care conferinta noastra va raspunde foarte clar si transparent. Iar pentru a testa in liniste, dupa eveniment, fluxurile prezentate, cei interesati vor primi un cont demo ERP & CRM cu toate configurarile de interes pentru ei". - Ionut Motoi, General Manager PharmEc Software Constanta, regional partner Pluriva pentru judetele Constanta si Tulcea

Informatii suplimentare

Inregistrare la conferinta

Pentru inscrieri la Demostratia LIVE "Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii”, 14 iulie, Hotel Ibis Constanta, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa ne trimiteti un email la adresa madalina.popescu@pluriva.com, in care sa ne spuneti numele participantilor, functiile lor si datele de contact. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

NUME (OBLIGATORIU)

FUNCTIE

ADRESA DE EMAIL
(OBLIGATORIU)

TELEFON (OBLIGATORIU)

COMPANIE