Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii

Conferinta este in plina desfasurare. Live TEXT aici: http://www.plurivaerp.com/blog/live-text-conferinta-pluriva-sales-tools-noi/

Coordonezi o echipa de vanzari si iti doresti sa cresti productivitatea reprezentantilor comerciali, pentru a profita la maximum de toate oportunitatile din piata - cu ajutorul modulelor unui sistem ERP? Esti directorul general preocupat de cresterea volumului si profitabilitatii vanzarilor si de facturarea tuturor produselor livrate? Lucrezi ca director comercial si esti direct interesat de diversificarea canalelor de vanzare ale firmei tale: eCommerce, Portal Client, EDI? Agentii tai de vanzari suna in permanenta la sediu pentru a afla daca un produs este pe stoc sau nu si cand vin comenzile de la furnizori? Te invitam sa ni te alaturi noua si altor +50 de profesionisti ai vanzarilor la cel mai important eveniment de vanzari al primaverii in Bucuresti:

Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii

Demonstratia Live, in sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP, este organizata de catre Pluriva in data de 09 martie 2016, la Hotelul Ramada Plaza din Bucuresti. Aceasta conferinta este dedicata managerilor de vanzari, managerilor generali si tuturor celor ce sunt responsabili cu organizarea fluxului de vanzari in cadrul companiilor lor si va fi sustinuta de catre Marius Pascu si Ramona Bobocea - doi dintre cei mai experimentati consultanti ERP in implementarea de solutii integrate de gestiune a afacerii si de rapoarte manageriale. In cadrul evenimentului, Marius va efectua o Demonstratie live, in sistemul ERP, a modului in care companiile isi organizeaza fluxul de vanzari, Prospectarea pietei; Mobile sales force; Ofertare; Politici comerciale; Facturare; Incasari; Vanzari repetate. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.


Cui se adreseaza evenimentulsisteme vanzari

 • Manageri de Vanzari

 • Manageri Generali

 • Senior Sales Consultants

 • Directori Comerciali

 • Area Sales Manageri

 • Directori de Marketing


Agenda Conferintei

08:45-09:15 Primirea participantilor si Welcome coffee

09:15-09:30 Inceputul evenimentului & Mesajul introductiv pentru participanti

09:30-10:30 Demonstratie LIVE. De la “Prospectarea Pietei” la “Vanzari Repetate” (I)

 • Prospectarea pietei: Cresterea volumului de clienti prin utilizarea unui sistem CRM

 • Mobile Sales Force: Utilizarea tabletelor si telefoanelor in activitatea de vanzari

 • Email marketing: Comunicarea cu clientii prin newslettere

 • Ofertare inteligenta: Crearea si trimiterea de oferte catre clienti si urmarirea statusului lor

 • Politici comerciale: Ce vand, Cui vand, Cum vand?

10:30-10:45 Coffee Break – Va invitam la discutii & networking!

10:45-11:45 Demonstratie LIVE. De la “Prospectarea Pietei” la “Vanzari Repetate” (II)

 • Facturare: Din comenzi, din contracte

 • Incasari: O vanzare se incheie cand clientul plateste factura

 • Motivarea agentilor de vanzari: Comisionarea fortei de vanzari

 • Customer Lifetime Value: Cross selling vs. Up selling

11:45-12:00 Studiu de caz: extinderea afacerii prin deschiderea de noi canale de vanzare

 • Portal Business-to-Business

 • Magazin online - eCommerce

 • Integrare Exchange Data Interface (EDI)

 • Integrare cu firmele de curierat

12:00-12:15 Tabloul de bord al managerului de vanzari

 • Urmarirea indicatorilor cheie in activitatea de vanzari

12:15 – 12:30 Intrebari si raspunsuri cu Marius si Ramona

sisteme vanzari2

Speaker-i principali - Marius Pascu si Ramona Bobocea

Marius Pascu, Sales Manager si actionar Pluriva, este speaker apreciat la conferinte de business pe teme de tehnologie si coordonator al cursului universitar de sisteme ERP sustinut de Pluriva pentru studentii facultatilor economice din cadrul universitatilor ”Titu Maiorescu” si ”Valahia”. Marius Pascu este un cunoscut antreprenor IT, cu o contributie cheie in conceperea si dezvoltarea solutiei integrate de gestiune a afacerii Pluriva ERP. La conferintele la care este invitat, Marius le vorbeste participantilor despre transformarea tehnologiei si a solutiilor IT in avantaj competitiv pentru business. ”Vanzarile sunt energia ce alimenteaza functionarea corecta a afacerii” – aceasta este viziunea lui Marius de la care isi construieste mesajul pentru conferinta.

Ramona Bobocea este unul dintre cei mai experimentati consultanti de implementare ERP – din anul 2005 coordoneaza si este responsabila de proiecte de implementare software de gestiune a afacerii la companii de distributie, retail, servicii si productie. Ramonei i se potriveste perfect rolul de speaker la conferinte de afaceri: a fost profesoara de informatica inainte de a se alatura echipei Pluriva. De trei ani le impartaseste studentilor din experienta in coordonarea afacerii folosind sistemele ERP – este profesor al cursului ”Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP”. Ramona este certificata Project Management Process Framework (PMP) – Codecs si a absolvit cursurile Coaching@Work - Training Coaching pentru Manageri, Time@Work - Curs Time Management si PM@Work.

sageata rezerva loc 2

Exclusiv pentru participanti: cont demo personalizat Pluriva ERP

Toti participantii la Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii vor primi, la sfarsitul demonstratiei, cate un cont demo personalizat al solutiei Pluriva - valabil 45 de zile.

Informatii suplimentare

Inregistrare la conferinta

Pentru inscrieri la Demostratia LIVE "Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii”, 09 martie, Hotel Ramada Plaza Bucuresti, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa ne trimiteti un email la adresa madalina.popescu@pluriva.com, in care sa ne spuneti numele participantilor, functiile lor si datele de contact. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

NUME (OBLIGATORIU)

FUNCTIE

ADRESA DE EMAIL
(OBLIGATORIU)

TELEFON (OBLIGATORIU)

COMPANIE