Portal Angajat


Portal Angajat este un sistem online in care salariatii se conecteaza pe baza de nume de utilizator si parola proprii pentru a solicita sau aproba cereri de concediu si pentru a avea acces la documente de HR, fluturasi de salarii si adeverinte medicale. Portal Angajat este un instrument transparent ce le ofera salariatilor acces rapid si facil la toate informatiile de care au nevoie in activitatea de zi cu zi. Care este salariul fix, care sunt bonusurile, care sunt toate componentele ce compun pachetul salarial, care sunt taxele ce trebuie platite pentru ei - angajatii afla toate aceste informatii conectandu-se in mod securizat in Portal.

 Modulul Portal Angajat – Functionalitati principale

 • Cereri electronice de concediu. Castigati timp prin automatizarea procesului de introducere, verificare, validare si aprobare cereri de concediu direct in sistemul ERP. Cererile de concediu completate online in Portalul Angajat ajung automat la managerii responsabili, pentru aprobarea lor. Acestia se conecteaza tot in Portalul Angajat pentru a raspunde cererii. Cu ajutorul organigramei implementate in aplicatia ERP, desemnati ce persoana trebuie sa aprobe cererile de concediu. Angajatii acceseaza Portal Angajat si urmaresc daca acestea au fost aprobate de managerul responsabil si de catre cei desemnati inlocuitori.
 • Validarea si verificarea pontajului. Pontajul angajatilor poate fi introdus in sistem direct de catre reprezentanti (sefi) ai filialelor sau ai punctelor de lucru. Pontajul devine apoi disponibil pentru verificare utilizatorilor din departamentul de resurse umane.
 • Fluturasii de salariu. In Portal, angajatii consulta fluturasii de salariu din luna curenta si din urma. Fie ca este vorba de fluturatii de salarii ce vor fi tipariti pe hartie obisnuita sau hartie speciala, fie lucrati cu fluturasi in varianta electronica, cu parola speciala, automatizati generarea lor.
 • Informatii despre concedii. Angajatii se conecteaza in Portalul Angajat, afla cate zile de concediu de odihna au efectuat si cate mai au disponibile – date actualizate in timp real.
 • Alerte online privind cererile de concediu. Cererile de concediu completate online in Portalul Angajat ERP ajung automat la managerii responsabili, pentru aprobarea lor. Acestia se conecteaza tot in Portalul Angajat pentru a raspunde cererii.
 • Calendarul perioadelor de concedii. Calendarul persoanelor in concediu va ajuta sa planificati concediile astfel incat activitatea sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Pentru orice zi lucratoare stiti exact cati angajati sunt sau vor fi in concediu.
 • Acces la documente. Angajatii isi gasesc in Portal Angajat documentele personale scanate, contractele de munca, adeverintele sau cererile de concediu. Tot din Portal isi tiparesc documentele necesare: adeverinte pentru medicul de familie, pentru scoala etc.
 • Continuitatea activitatii. In momentul in care un angajat pleaca in concediu, el este obligat sa desemneze un inlocuitor in sistemul ERP, responsabil de indeplinirea sarcinilor acestuia. Inlocuitorul trebuie sa accepte preluarea sarcinilor, pentru validarea cererii de concediu. Inlocuitorul preia temporar drepturile si rolurile colegului plecat.
 • Indicatori de performanta. Angajatii au acces in Portal la situatia indicatorilor de performanta personali: raportul pe care il vede un angajat poate fi identic cu cel al managerului. Angajatii stiu exact cum sunt evaluati, care sunt criteriile si care sunt rezultatele obtinute. Angajatii pot solicita recalcularea valorilor masurate, in cazul in care stiu ca sunt diferente fata de activitatea lor reala vs. activitatea masurata.
 • Pontaj. Pontajul angajatilor poate fi realizat si in Portal. Utilizatorii care au acest drept se conecteaza in Portal si completeaza pontajul pentru angajatii aferenti. Informatiile din Portal se transmit automat in Modulul de Salarizare si stau la baza calculului salarial.
 • Resurse angajati. Fiecare angajat care se conecteaza in Portal are acces la lista si situatia resurselor alocate lui de catre companie, cum ar fi: laptop, telefon, alte echipamente. Pentru abonamentele de telefonie mobila, angajatii pot afla din Portal situatia costurilor.
 • Vehicule angajati. Angajatii care folosesc masinile companiei se pot conecta in Portal pentru a accesa istoricul cheltuielilor cu masinile, al reparatiilor, al alimentarilor, al kilometrilor parcursi. Portal Angajat este locul in care angajatii pot introduce cereri de suport pentru vehicule catre responsabilii de parc auto. Cererile de suport genereaza notificari in sistem cu responsabili de rezolvare si termeni limita.
 • Planuri de mentenanta vehicule. Prin conectarea in Portal, angajatii au acces la informatii despre planul de mentenanta al vehiculelor pe care le conduc ei: cand sunt planificate interventii si istoric interventii.
 • Agenda informatiilor de contact. In Portal Angajat este disponibila o agenda a informatiilor de contact pentru toti salariatii: nume, prenume, functie, date de contact.

Citeste mai multe despre: