Pregatirea coletelor

Aplicatia Pregatirea mobila a coletelor de livrat face parte din suita de solutii informatice Pluriva Mobil. Este o aplicatie mobila utilizata de firmele de distributie si de magazinele online pentru cresterea vitezei de culegere a produselor din depozit, pentru reducerea timpului necesar pregatirii coletelor de livrat si pentru eliminarea erorilor de identificare a produselor. Aplicatia Pregatirea mobila a coletelor de livrat automatizeaza pasii cheie ai fluxului de culegere a produselor din depozit: stabilirea traseului optim intre rafturi, adunarea produselor, realizarea coletelor pentru comenzile clientilor. Aplicatia Pregatirea mobila a coletelor de livrat se instaleaza pe dispozitive mobile dotate cu sistem de operare Android, ce au capabilitati de scanare coduri de bare.

Aplicatia Pregatirea mobila a coletelor de livrat se integreaza cu modulul Depozitare – Comenzi culegere al sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Functionalitati:

 • Optimizarea traseului de culegere produse din depozit pentru lucratorii comerciali – pe baza locatorilor produselor. Din ecranul aplicatiei mobile, lucratorii din depozit stiu in timp real ce produse au de ridicat si de pregatit si in ce locatie a depozitului se afla acestea.
 • Scanarea codului de bare al produselor culese din depozit pentru pregatirea comenzilor catre clienti – pentru a va asigura ca toate produsele comandate de client au fost pregatite corect de livrare.
 • Pregatirea comenzilor "bulk": aplicatia grupeaza mai multe comenzi intr-o singura operatie de culegere a produselor din depozit si ajuta la organizarea lor in vederea pregatirii livrarii.
 • Scanarea codurilor de bare ale produselor la introducerea lor in colete conform comenzilor clientilor – va asigurati astfel ca toate coletele sunt pregatite de livrare exact cu produsele comandate.
 • Tiparirea etichetelor coletelor pentru livrarea lor catre clienti: nume client, date client etc.
 • Evidenta livrarilor formate din mai multe colete.

Beneficii:

 • Eliminati definitiv erorile de la culegerea din depozit a produselor comandate de catre clienti si de la pregatirea coletelor pentru livrare. Unul cate unul, fiecare produs cules din raftul depozitului este scanat cu ajutorul dispozitivului mobil, astfel incat coletele sa contina exact produsele comandate de clienti.
 • Reduceti timpul de culegere a produselor din depozit. Traseul de ridicare a produselor este optimizat astfel incat lucratorii comerciali sa mearga direct in locatiile din care au de luat produse, pe trasul optim.
 • Cresteti productivitatea angajatilor responsabili de pregatirea livrarilor de produse catre clienti. Cu ajutorul dispozitivelor mobile, lucratorii comerciali pot gestiona mai multe comenzi in acelasi timp, formate din zeci sau sute de produse.
 • Automatizarea culegerii produselor din depozit in functie de prioritatile de livrarea a produselor cu ajutorul vehiculelor proprii sau de catre curierii parteneri.
 • Instrument de control pentru managerii care monitorizeaza situatia pregatirii comenzilor. Pe masura ce utilizatorii culeg produsele din depozit si pregatesc coletele, in back-office aveti informatii in timp real cu privire la situatia comenzilor: ce comenzi sunt deja pregatite de livrare, ce comenzi sunt in lucru sau incomplete.