Ramona Bobocea – ERP Division Manager

Din anul 2005, de cand s-a alaturat echipei Pluriva ERP, Ramona Bobocea a lucrat exclusiv in departamentele de Implementare ERP si Customer Service ERP. In acest moment, ea coordoneaza activitatea de suport, in calitate de Customer Service Manager Pluriva ERP.
Ramona este certificata Project Management Process Framework (PMP) – Codecs. De-a lungul anilor, a fost implicata in peste 40 de proiecte de implementare si suport sistem ERP la clienti din urmatoarele domenii de activitate: distributie, retail, servicii profesionale si consultanta financiara. Ramona Bobocea si echipa ei trateaza cu maxima seriozitate toate cererile de suport primite de la clientii care utilizeaza sistemul ERP Pluriva si incearca sa le rezolve in cel mai scurt timp posibil, bazandu-se pe experienta lor cu mii de utilizatori ERP care au solicitari din cele mai diverse. Ramona a creat la Pluriva o echipa foarte experimentata de suport, ce imbina cunostintele IT cu cele de business, pentru a rezolva atat cererile de suport tehnic, dar si cele care tin de organizarea afacerii si de utilizarea cat mai eficienta a sistemului Pluriva ERP.
Cel mai important proiect de suport si implementare coordonat de Ramona a fost realizat pentru un client ce detine o retea de depozite si magazine in mai multe judete, toate fiind informatizate cu aplicatia Pluriva ERP. Cheia succesului Ramonei este legatura stransa pe care o mentine cu clientii, carora le ofera nu doar suport, ci si consultanta.

Pentru o dezvoltare profesionala continua, Ramona participa la cursuri de leadership & management, printre care se numara: Coaching@Work - Training Coaching pentru Manageri, Time@Work - Curs Time Management si PM@Work, organizate de Axioma Solutions.

Accesaţi profilul de LinkedIn al Ramonei Bobocea. Date de contact: 037 214 92 04 şi ramona.bobocea@pluriva.com .