Receptii

Aplicatia Receptii mobile face parte din suita de solutii informatice Pluriva Mobil. Este o aplicatie mobila cu ajutorul careia cresteti viteza de identificare si numarare a produselor achizitionate de la furnizori – in momentul receptiei acestora. Scanati codurile de bare ale produselor cumparate si eliminati erorile umane inerente activitatii de achizitii marfa. Validati astfel ca produsele primite sunt conforme cu comanda. Aplicatia Receptii mobile se instaleaza pe dispozitive mobile dotate cu sistem de operare Android, ce au capabilitati de scanare coduri de bare.

Aplicatia Receptii mobile se integreaza cu modulele Aprovizionare – Comenzi furnizori si Cumparari – Facturi furnizori ale sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Functionalitati cheie ale aplicatiei Receptii mobile:

  • La receptia marfii achizitionate scanati codurile de bare ale produselor receptionate – pentru numararea lor rapida si 100% corecta.
  • Cantitatea fiecarui produs receptionat se poate introduce de la tastatura dispozitivului mobil sau scanati fiecare unitate in parte.
  • Produsele receptionate sunt comparate din punct de vedere cantitativ cu comanda pe care ati trimis-o furnizorului. In cazul in care exista diferente intre produsele comandate si cele livrate de furnizor, gestionarul va fi alertat pe dispozitivul mobil dotat cu scanner de coduri de bare.

Beneficii:

  • Reduceti timpul de receptie a produselor de la furnizori si eliminati erorile de identificare a produselor cumparate.
  • Eliminati neconcordantele dintre produsele comandate furnizorilor si produsele receptionate – alerte si notificari in timp real in cazul in care exista diferente cantitative.
  • Monitorizati, in timp real, situatia achizitiilor de la furnizori. Accesul managementului, din back-office, la informatii permanent actualizate cu privire la produsele si comenzile receptionate sau in curs de receptie.
  • Eficientizati fluxul de aprovizionare prin eliminarea situatiilor in care trebuie sa intrebati angajatii de la achizitii daca un produs anume a sosit de la furnizor. Aplicatia de mobil este integrata cu sistemul ERP iar in momentul in care o receptie s-a incheiat cu succes, informatia se sincronizeaza automat.