Sartorom, lider de piata in domeniul aparatelor de laborator, a implementat sistemul Pluriva ERP

Studiul de caz, pe scurt:

 • Clientul: Sartorom

 • Administrator Sartorom: Carmen Bittenbinder

 • Numar de utilizatori: 30 de utilizatori ERP

 • Solutia utilizata: Sistemul integrat de gestiune Pluriva ERP

 • Solutie ERP implementata in sediul central si in sase puncte de lucru in tara

 • Manager de implementare sistem ERP: Georgian Rosu

 • Anul implementarii: 2013

 • Module Pluriva ERP implementate: Contabilitate, Financiar, Vanzari, Cumparari, Stocuri, CRM – Oportunitati, Suport – Service, Mentenanta, Proiecte, Parc Auto, Salarizare, Resurse Umane, Business Intelligence.

Cine este Sartorom?

Sartorom este prima firma de aparate de masura din Romania aparuta dupa 1989, prima firma de aparatura de laborator certificata ISO 9001 si prima firma de echipamente de laborator care ofera si servicii de metrologie si etalonari in regim acreditat ISO 17025. Echipa Sartorom numara 30 de angajati, dintre care unii isi desfasoara activitatea in birourile zonale din tara.

Recomandarea clientului:

Am ales solutia Pluriva ERP in urma vizionarii a peste 30 de sisteme ERP romanesti si internationale. Pluriva este mai mult decât un furnizor de solutii informatice, a devenit un partener pe termen lung al firmei noastre.

Solutia Pluriva ERP, formata din functionalitatile ERP, module, calendar de implementare, pret si servicii, a fost cea mai buna pentru noi, dupa discutii cu mai multi furnizori de solutii ERP romanesti si internationale.” Carmen Bittenbinder, Administrator Sartorom

Sistemul Pluriva ERP in compania Sartorom

Prin implementarea sistemului integrat de gestiunea Pluriva ERP, Sartorom a renuntat la softurile insulare utilizate. Aplicatia Pluriva este acum utilizata in toate departamentele companiei, contabilitate, vanzari, service, marketing, HR, auto, de toti cei aproximativ 30 de utilizatori ERP ai firmei: si la sediul central si in cele sase puncte de lucru din tara.
Licentiere: OnPremise, Sartorom a achizitionat licentele Pluriva ERP pentru un numar nelimitat de utilizatori.

Beneficiile implementarii sistemului Pluriva ERP

 • buton SartoromMaximizarea veniturilor obtinute din activitatea de service, printr-un management eficient al oportunitatilor de service pe echipamentele aflate in baza de date: pe baza baza planurilor de mentenanta definite in Pluriva ERP, a calendarului de revizii si a comunicarii periodice cu clientii.

 • Ordine si transparenta in managementul documentelor operationale: contracte, comenzi, oferte, facturi, procese verbale, garantii etc. Miile de documente generate lunar de catre compania Sartorom sunt inregistrate si gestionate cu ajutorul sistemului Pluriva ERP, locul unde documentele pot fi gasite de catre cei care au drepturi in acest sens.

 • Decizii de business bine documentate, conform rapoartelor centralizate privind situatia Sartorom: cash flow, buget, rapoarte obtinute din sistemul ERP – solutia Pluriva Business Intelligence (BI).

 • Informatii complete, obtinute printr-un singur click, referitor la relatia comerciala cu clientii Sartorom – conform Dosarului Client, ce ofera intr-un singur ecran urmatoarele informatii cheie: Sold, Incasari, Persoane de contact, Activitati efectuate in cadrul contractelor de service si suport, Cereri oferte primite, Oferte trimise, Contracte, Comenzi, Facturi etc.