Service si mentenanta

Aplicatia Service mobil  face parte din suita de solutii informatice Pluriva Mobil. Este o aplicatie destinata companiilor care doresc sa organizeze si sa eficientizeze activitatea de teren a inginerilor de service si interventii. Pentru un tehnician de service, aplicatia devine asistentul mobil personal pentru intreaga zi. Aici isi gaseste lista de sarcini si de interventii de efectuat si isi raporteaza activitatea efectuata si produsele utilizate. Aplicatia permite generarea fisei de service cu semnatura clientului pe ecranul tactil al telefonului mobil. Aplicatia Service mobil se instaleaza pe dispozitive mobile dotate cu sistem de operare Android.

Aplicatia Service mobil se integreaza cu modulul Suport al sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Functionalitati:

  • Modul dedicat firmelor cu activitate de service, mentenanta si reparatii. Tehnicienii de service au acces in aplicatia mobila la calendarul zilnic de sarcini alocate lor, actualizat in timp real.
  • Inginerii de service si mentenanta isi raporteaza, cu ajutorul dispozitivului mobil pe care este instalat modulul, activitatea efectuata si piesele de schimb sau consumabilele utilizate.
  • Clientul poate semna confirmarea fisei de service si interventie pe ecranul tactil al echipamentului. La finalizarea interventiei si dupa ce clientul a semnat pe touch-screen, modulul genereaza fisa de interventie cu semnatura clientului.

Beneficii:

  • Organizarea eficienta a activitatii echipelor de service si mentenanta. Fiecare tehnician stie perfect ce are de facut – din lista de sarcini; isi raporteaza activitatea efectuata si produsele folosite; genereaza fisa de interventii cu confirmarea clientului – beneficiarul semneaza pe aplicatia mobila; raportul de activitate se genereaza automat si se transmite in sistemul ERP in timp real.
  • Coordonarea activa a activitatilor de service de la sediul central sau din dispecerat. Urmariti, in timp real, activitatile de service programate si efectuate de catre inginerii de service, produsele utilizate si echipamentele pe care au efectuat lucrari. Prin accesul la calendarul de lucru al tehnicienilor, le puteti organiza activitatea pentru maximizarea timpului de interventie asupra echipamentelor.