Sistem ERP Cluj pentru firmele din Transilvania

Firmele din Cluj se bazeaza pe sistemul ERP Pluriva pentru organizarea si controlul activitatilor cheie ale afacerii: achizitii, gestiune stocuri, vanzari, logistica, productie, retail - integrat cu modulele ERP Contabilitate si Financiar. Zi de zi, 3.500 de utilizatori ERP de la peste 1.000 firme de distributie, servicii, retail si productie se conecteaza online in sitemul ERP Pluriva pentru a genera facturi, comenzi, oferte, contracte si declaratii. Managerii clientilor beneficiaza de rapoarte, analize si tablouri de bord, pe baza solutiei Pluriva formata din 1.800 de rapoarte, situatii, analize si grafice ce acopera activitatea tuturor departamentelor dintr-o firma.

Cresterea veniturilor, fidelizarea clientilor, controlul afacerii, eliminarea erorilor: acestea sunt printre cele mai frecvent mentionate beneficii de catre clientii ce folosesc sistemul Pluriva ERP (Enterprise Resource Planning)

Echipa de implementare sistem ERP in Cluj

Biroul ERP din Cluj a fost deschis de Pluriva la inceputul anului 2015, fiind condus de catre colegul nostru Daniel Burcut. Biroul regional din Cluj ajuta firmele din judetele Cluj, Bistrita Nasaud, Sibiu, Mures, Alba sa-si implementeze solutia Pluriva conform fluxurilor de lucru de zi cu zi. Utilizatorii Pluriva ERP din Transilvania beneficiaza de servicii premium de implementare ERP, configurare ERP, training ERP si suport ERP, furnizate de un experimentat partener local.

Organizator de evenimente de afaceri si tehnologie ERP in Cluj

Biroul Pluriva ERP din Cluj este un activ organizator de conferinte IT si business, care ii ajuta pe managerii companiilor din Transilvania sa evalueze ce avantaje si provocari aduce implementarea unui sistem ERP - Enterprise Resource Planning. Peste 30 de directori generali, directori tehnici, manageri de service si directori de vanzari au participat la conferinta nationala Pluriva organizata in luna noiembrie 2015 la Cluj Napoca: „Ticket Resolved: Un nou mod de organizare a activitatii de service si mentenanta echipamente. Demonstratie LIVE”. Mai mult decat prezentarea sistemului Pluriva ERP, participantii au aflat solutii pentru probleme concrete specifice din afacerea lor. Conferinta “De la Prospectarea Pietei la Vanzari Repetate – Cum transformi solutiile IT in avantaj competitiv pentru afacerea ta” a fost organizata in luna februarie 2016, la Cluj Napoca. Peste 40 de Directori Generali, de Vanzari, Comerciali si de Marketing s-au alaturat lui Daniel Burcut, Regional Partner Pluriva si lui Marius Pascu, Sales Manager, gazdele conferintei. Seria de evenimente exclusive Pluriva continua cu noi conferinte de afaceri si tehnologie.

ERP-Cluj-sistem-pluriva-01

Daniel Burcut, Regional Partner Pluriva ERP in zona Transilvania

Daniel BERP-Cluj-sistem-plurivaurcut este unul dintre cei mai experimentati consultanti ERP & CRM in implementarea de solutii integrate de gestiune a afacerii si de rapoarte manageriale. Daniel coordoneaza proiecte de implementare ERP & BI din anul 2006. El este specializat in organizarea si eficientizarea fluxurilor de vanzari ale clientilor cu ajutorul solutiilor informatice de tip ERP & CRM – pentru companii de distributie, servicii profesionale, retail, productie si proiecte.

„Mediul de afaceri din Transilvania este unul efervescent, plin de dinamism. Acolo unde exista afaceri care cresc de la un an la altul, exista si solicitari de solutii software de tip ERP, care sa asigure mentinerea controlului afacerii si cresterea productivitatii. Biroul regional ERP de la Cluj Napoca va fi aproape de toti managerii care au nevoie de astfel de instrumente performante si de rapoarte de business pe care sa se bazeze in luarea deciziilor.”Daniel Burcut, Regional Partner Pluriva ERP

Componentele solutiei Pluriva ERP pentru Cluj

Sistemul Pluriva ERP este format din peste 50 de module ce acopera activitatea companiilor de distributie, servicii, productie si retail. Modulele sunt grupate in urmatoarele categorii ERP:

  • Contabilitate si Financiar - operarea documentelor contabile, generarea si depunerea declaratiilor contabile, cheltuieli si venituri, cashflow si bugete.

  • Achizitii si Logistica - administrarea relatiei cu furnizorii, calculul necesarului de aprovizionare si managementul stocurilor.

  • Productie si Proiecte - gestiunea intregului lant de productie; managementul proiectelor.

  • Vanzari si Servicii - managementul relatiei cu clientii, politici comerciale, service si mentenanta.

  • Vanzari cu amanuntul - retail.

  • Resurse Umane - solutia completa pentru gestionarea relatiei cu angajatii si calcul salarial.

Clienti reprezentativi

sigle-clienti-pluriva-erp

Ti se pare interesant?

Programeaza o intalnire cu Daniel Burcut,
Regional Partner Pluriva in zona Transilvania:

Date de contact:

Contacteaza-ne prin email sau telefon
pentru a stabili intalnirea de prezentare
la sediul dvs., la o data convenabila.

Iti multumim!

Vrei sa testezi?

NUME (OBLIGATORIU)

ADRESA DE EMAIL
(OBLIGATORIU)

TELEFON (OBLIGATORIU)

COMPANIE