Suport ERP

Serviciul de suport ERP este furnizat clientilor Pluriva prin intermediul Centrului de Suport ERP din Bucuresti. Principalul obiectiv al consultantilor nostri de suport este sa se asigure ca toti clientii beneficiaza la maximum, de functionalitatile Pluriva ERP implementat, prin rezolvarea prompta si transparenta a tuturor solicitarilor.

Sistemul de ticket-ing (numarul unic al cererii)

La apelarea Centrului de Suport, primiti un numar unic de identificare a cererii, cu ajutorul caruia puteti afla in orice moment statusul rezolvarii solicitarii. Veti beneficia de mesaje prin email privind toate modificarile de status a cererii de suport, in procesul de rezolvare a lor.

Abonamente de suport ERP

In functie de specificul activitatii, de numarul de module implementate si de punctele de lucru, oferim clientilor mai multe variante de pachete de suport. Cele mai importante dimensiuni ale unui abonament de suport ERP sunt: numarul de ore de suport ERP pe luna, timpul de raspuns la solicitare, timpul de rezolvare a solicitarii, intervalul orar in care este disponibil serviciul de suport ERP.

Iata cele mai frecvente cereri de suport ERP primite de la cei peste 500 de clienti ce utilizeaza sistemul Pluriva:

  • Acordare sau retragere drepturi de utilizare
  • Operare si introducere de documente pentru clienti, in numele acestora
  • Verificare functionare rapoarte si notificari prin email. Activare si dezactivare rapoarte
  • Reconfigurarea fluxurilor de lucru si a setarilor
  • Activare sau dezactivare campuri existente in ecranul de lucru
  • Modificarea tipizatelor personalizate prin rearanjarea campurilor

Majoritatea acestor operatiuni pot fi efectuate fie direct de catre clienti in cadrul implementarilor proprii, fie de catre consultantii Centrului de Suport Pluriva.