Training

Organizam Sesiunile de training Pluriva ERP pentru ca utilizatorii sistemului ERP sa inteleaga modul de functionare a aplicatiei, sa stie sa o foloseasca optim – sa poata opera conform propriilor fluxuri de lucru, sa isi poata genera toate rapoartele dorite si sa isi configureze aplicatia. Echipa interna de training Pluriva ERP este formata din consultanti IT ce imbina experienta in utilizarea aplicatiei cu abilitatile de traineri. Cursurile de utilizare Pluriva ERP sunt impartite fie conform modulelor aplicatiei, fie urmarind fluxurile de lucru.

Durata training: Cursurile de utilizare a unui modul Pluriva ERP dureaza in mod standard 4 ore. La finalul cursului, utilizatorul va putea executa operatiunile dorite in modul si isi va genera rapoartele specifice. Durata totala a unei Sesiuni de training Pluriva ERP depinde de numarul de module prezentate si de participantii la curs.

Materiale de suport: Cursurile sustinute de trainerii Pluriva ERP sunt insotite de urmatoarele materiale de suport: Manual de utilizare, Ghid online Pluriva ERP si Tutoriale video.

Locul de desfasurare: In mod normal, organizam sesiunile de training Pluriva ERP la sediul clientului, intrucat am observat ca este mai productiv ca utilizatorii sa fie in mediul lor, sa opereze pe echipamentele de lucru proprii si sa simuleze fluxuri reale. La sediul Pluriva din Bucuresti dispunem de facilitati de training care ne permit sa organizam cursuri pentru 10-15 persoane concomitent.

Mod de desfasurare: Cursurile Pluriva ERP sunt sustinute de traineri care se prezinta in fata cursantilor si le explica aplicatia. La cererea clientilor, putem organiza sesiuni de training la distanta, prin conferinte telefonice si conectare remote. Sesiunile de training se organizeaza pe grupuri de utilizatori sau individual.

Cand aveti nevoie de training Pluriva ERP?

Organizam cursurile Pluriva ERP in urmatoarele situatii:

  • Dupa activarea si configurarea fiecarui modul Pluriva ERP, in cadrul procesului de implementare.
  • Dupa activarea si configurarea tuturor modulelor Pluriva ERP, inainte de lansarea in utilizare a aplicatiei.
  • La crearea unui nou utilizator in aplicatie, care trebuie sa invete rapid sistemul Pluriva.
  • Dupa dezvoltarea la cerere a unui nou modul sau a unei noi functionalitati in aplicatie.
  • La modificarea rolului unui angajat, care trebuie sa indeplineasca activitati noi.
    Oricand primim o solicitare din partea clientilor nostri.
  • Observatie: participantii la sesiunea de training nu trebuie sa detina cunostinte de IT. Durata de 4 ore necesare per modul se aplica tuturor utilizatorilor, indiferent de nivelul de competente IT.

Vreti sa aflati cat dureaza cursurile de utilizare a unui modul Pluriva ERP? Aflati raspunsul la aceste intrebari si la multe altele din sectiunea Ghid ERP.