Verificarea stocurilor

Aplicatia Verificari mobile ale stocurilor face parte din suita de solutii informatice Pluriva Mobil. Este o aplicatie mobila utilizata de companiile de distributie, de lanturi de retail sau de magazine independente pentru a afla instant, de oriunde s-ar afla utilizatorul, stocul disponibil in gestiuni pentru orice produs – prin simpla scanare a codului de bare al acestuia. Aplicatia Verificari mobile ale stocurilor se instaleaza pe dispozitive mobile dotate cu sistem de operare Android, ce au capabilitati de scanare coduri de bare.

Aplicatia Verificari mobile ale stocurilor se integreaza cu modulul Stocuri al sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Functionalitati:

  • Aplicatia mobila va afiseaza stocurile oricarui produs – prin scanarea codului de bare al acestuia.
  • Angajatii firmei dvs. pot afla in orice moment si comunica inclusiv clientilor stocul produselor, atat stoc disponibil cat si stoc rezervat. Stocul este afisat pentru gestiunile in care utilizatorul are dreptul.

Beneficii:

  • Aflati in orice moment stocurile disponibile pentru produsele cautate.
  • Raspundeti instant, clientilor sau colegilor dvs., la intrebarea "cate bucati din acest produs avem pe stoc?". Produsul cautat este identificat pe loc prin scanarea codului de bare al acestuia.
  • Eliminarea timpului consumat de catre angajati din magazin pentru a afla daca produsul cautat este disponibil in stoc si in ce cantitate.