Resurse Clienti ERP

Studii de caz ERP

Ce beneficii au obtinut companiile de distributie, servicii, productie sau retail din implementarea unui sistem ERP? Cum isi aleg solutia ERP potrivita pentru business-ul lor si cum decurge implementarea? Ce fel de rapoarte solicita managerii si cum aleg sa le primeasca? Descoperiti raspunsurile la toate aceste intrebari si la multe altele din Studiile de caz exclusive Pluriva ERP. Click aici.

Articole "Ghid ERP"

Va pregatiti de achizitionarea sau implementarea unui sistem ERP si doriti sa aflati toate detaliile necesare pentru a lua cea mai buna decizie pentru firma dvs.? Vreti sa aflati daca solutia ERP sau de contabilitate folosita in acest moment in firma dvs. va ofera beneficiile de care aveti nevoie? Doriti sa va documentati in privinta functionalitatilor avansate ale sistemelor integrate de gestiune de tip ERP? Pentru a raspunde acestor intrebari, Pluriva lanseaza colectia de articole si studii „Ghid ERP”. Click aici.

Lista clientilor Pluriva ERP

Clientii confirma performanta sistemului ERP Pluriva. Misiunea noastra este sa eficientizam modelul de business al acestora. Contribuim la cresterea performantei si profitabilitatii clientilor prin combinarea expertizei echipei Pluriva cu tehnologiile IT de ultima generatie. Click aici pentru o parte din cei peste 500 de clienti Pluriva ERP.