Rapoartele Pivot Pluriva ERP – Seminar online pentru clienti, 12 iunie 2017

seminar online Ramona

Va invitam sa participati la Seminarul online organizat live de Pluriva si sustinut de colega noastra Ramona Bobocea in data de 12 iunie, ora 15.00: „Rapoartele Pivot Pluriva ERP - Afla toate raspunsurile despre afacerea ta prin folosirea la maximum a Rapoartelor Pivot Pluriva ERP”. Seminarul va fi sustinut de catre Ramona Bobocea - ERP Division Manager si se va desfasura online, prin Internet - fiind adresat in special clientilor Pluriva ERP.

In cadrul seminarului, vom parcurge impreuna fluxul complet de generare, configurare si salvare rapoarte pivot Pluriva ERP: locatii rapoarte, filtrari si prefiltrari, personalizari, sortari date, salvare rapoarte, drepturi, topuri si formate grafice. In cea de-a doua parte a seminarului, vom discuta despre construirea tablourilor de bord manageriale pe baza celor mai populare rapoarte disponibile. Tot in cadrul seminarului vom prezenta cele mai utilizate rapoarte Pluriva ERP - pe baza experientei noastre cu managerii a peste 1.000 de companii in care am implementat programul Pluriva.

Seminarul „Rapoartele Pivot Pluriva ERP”
Agenda si Inscrieri:

Agenda Seminarului "Rapoartele Pivot Pluriva ERP"

15:00 – 16:10 Generarea, personalizarea si interpretarea rapoartelor Pluriva ERP

16:10 – 16:40 Construirea tablourilor de bord si automatizarea trimiterii lor prin email catre manageri

16:40 – 17:10 Top cele mai solicitate rapoarte de catre manageri & Bune practici 

17:10 – 17:20 Intrebari si raspunsuri

Participarea la seminar este gratuita. Termenul limita pentru inscrieri este vineri 09 iunie, ora 18:00. Pentru a asista la prezentarea sustinuta online de colega noastra Ramona Bobocea veti avea nevoie de link-ul de activare pe care il vom trimite prin email celor care se inscriu pana la termenul limita. Inscrierea se realizeaza prin una din urmatoarele metode:

  • Completati formularul din aceasta pagina

  • Trimiteti un email cu numele celor inscrisi, functiile lor si adresele de email la adresa Madalina.Popescu@pluriva.com

banner inscriere

 

........
........

Inscrieri la seminar

NUME (OBLIGATORIU)

EMAIL (OBLIGATORIU)

TELEFON

COMPANIE

Cui se adreseaza seminarul:

  • Managerilor care au nevoie de rapoarte cu privire la activitatea companiei

  • Tuturor utilizatorilor Pluriva ERP ce acceseaza sau vor sa acceseze rapoarte din sistem.