”Am ales solutia Pluriva ERP in urma vizionarii a peste 30 de sisteme ERP romanesti si internationale. Pluriva este mai mult decât un furnizor de solutii informatice, a devenit un partener pe termen lung al firmei noastre.

 

Solutia Pluriva ERP, formata din functionalitatile ERP, module, calendar de implementare, pret si servicii, a fost cea mai buna pentru noi, dupa discutii cu mai mult de 30 de furnizori de solutii romanesti si internationale.

 

Sunt foarte multumita de modul in care colaborez cu echipele de implementare ERP si suport ERP ale Pluriva. Apreciez flexibilitatea reprezentantilor Pluriva in abordarea cerintelor noastre specifice si in rezolvarea lor.

 

Ca Manager General, utilizez frecvent sistemul Pluriva ERP – de la sediul firmei sau din alte locatii exterioare – in special pentru a accesa rapoarte in timp real: vânzari, incasari, cereri de oferta primite, oferte trimise, activitati. Folosesc in acest sens fie laptopul, fie accesez sistemul ERP folosind o tableta conectata la Internet.”

 

Pentru a afla ce beneficii a obtinut Elta 90 Medical Research prin implementarea Pluriva ERP, click aici.

Carmen Bittenbinder, Administrator Sartorom
http://www.sartorom.ro/