„Cand am inceput sa cautam un sistem ERP pentru compania noastra, prima intalnire am avut-o cu reprezentantul de vanzari Pluriva ERP – Dragos Tirnoveanu. Ne-a prezentat foarte bine aplicatia Pluriva, ne-a aratat cat de flexibila si usor de utilizat este si ni s-au oferit fix modulele de care aveam nevoie, pe care le puteam implementa cu succes in prima faza.

 

Recomandam Pluriva ERP tuturor companiilor, pentru un control riguros al business-ului. Astfel, creste inevitabil si acuratetea previziunilor.

 

Consultantul Pluriva ERP, Jenel Spoeala, s-a ocupat foarte bine de implementare, a configurat programul conform fluxurilor noastre. Ne-a oferit si consultanta de business, ne-a oferit idei despre cum sa ne imbunatatim activitatea cu ajutorul Pluriva ERP.

 

Pluriva ERP este o investitie ce se amortizeaza rapid prin reducerea costurilor generate de timpul alocat diverselor activitati inlocuite cu succes de sistem: reofertari si duplicari de oferte, inregistrarea datelor pentru diverse raportari, urmarirea activitatilor efectuate de catre product manageri si reprezentanti de vanzari, a departamentului logistic, eficienta in recuperarea creantelor. Acestea sunt doar o parte din beneficii, intrunind o mare parte din standardele de implementare a Managementului de Calitate ISO 9001:2008, ce trebuie respectate cu strictete.

 

Prin implementarea sistemului Pluriva ERP, ne recuperam mai rapid banii de la peste 50% din clientii nostri. Cel mai mult ne ajuta sistemul de emailuri automate trimise catre clientii cu facturi ale caror termen a fost depasit. De real ajutor sunt si stabilirea unei limite de facturare pentru cei rau platnici, iar raportul saptamanal trimis pe email catre agenti cu facturile nesoldate mentine o alerta constanta in recuperarea creantelor."

 

Pentru a afla ce beneficii a obtinut Elta 90 Medical Research prin implementarea Pluriva ERP, click aici.

Alina Florea, Director de Vanzari Elta 90 Medical Research
http://www.elta90mr.ro